Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 57

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641

проблема блок управління подушками безпеки, новий браво

Мені повинні повернути в майстерні новий браво з проблемою блок управління подушками безпеки, я зробив діагностику сьогодні вранці дав мені блок управління з ладу, хто-небудь вже? поклав руки на ці блоки управління або пу? ripistinare, як правило, файли ripristino.........

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    дивно...
    що відновлення файлів ти маєш на увазі?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    скажімо, файли відновлення після crasch або вибух, подушка безпеки, я боюся, що це внутрішня несправність блоку управління (ебу), і ви повинні замінити....

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ок, добре... але якщо не аварії або інший важко, що ви пошкодили...

що ви знаєте, зварили на машині? і т. д.?

можливо, вирішенням цієї проблеми? швидкий і придбати його в руїнах і відновити e2p у разі, якщо ви fossino відкриті подушки безпеки...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    точно те, що я? давайте подивимося, якщо хтось вже отримав? зробити щось подібне....

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    зазначені коди ебу і якщо подивитися навколо, ви можете знайти дамп діви
    тільки, щоб зробити контроль...

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    ок, кодів, блок управління є 54827585 continental

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Що я знаю, не повинно бути необхідності замінити блок управління подушками безпеки навіть у разі аварії на цьому авто. Дивіться, якщо він у мене в ремонт в майстерню, і що я закінчу монтувати на наступному тижні, так що до цього, я не можу перевірити, так як я взяв комплект airbab повний, і я повинен висунути блок управління, якщо старий ? як і раніше добре, і не створює мені помилки в діагнозі. Ви passerei також із задоволенням дамп, для? я знаю, що я не маю відповідного обладнання до операції.
    Востаннє редагувалось blackwolf76; 05-09-2012 в 23:54

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Що я знаю, не повинно бути необхідності замінити блок управління подушками безпеки навіть у разі аварії на цьому авто. Дивіться, якщо він у мене в ремонт в майстерню, і що я закінчу монтувати на наступному тижні, так що до цього, я не можу перевірити, так як я взяв комплект airbab повний, і я повинен висунути блок управління, якщо старий ? як і раніше добре, і не створює мені помилки в діагнозі. Ви passerei також із задоволенням дамп, для? я знаю, що я не маю відповідного обладнання до операції.
    Код мого блоку ? це Fiat Bravo - 51827585 Siemens 5WK43641 повинні встановити 95320 ви повинні читати це, а потім писати дамп ...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    41
    але ви впевнені, що вам потрібно, clear , читайте e2prom і відправити по пошті файл

Сторінка 1 з 6 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •