здрастуйте, c'? тих, хто вже зробив цей автомобіль? ви можете мені допомогти?
здрастуйте, c'? тих, хто вже зробив цей автомобіль? ви можете мені допомогти?
якщо я не помиляюся, nn і легко зробити км для цього автомобіля, якщо у вас є досвід,повинно бути зроблено в dasch і в ezs!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Якщо ? це Daimler: C-Klasse VDO (Modell Я 202 Bj. 1993 - 09/1995) на основі заміток, які я х підрахунку.А є 2 або 3 різних моделей. Нормальний, Motometer і VDO.
? vdo 250 td 98 отже, ви зможете зробити тільки cn підрахунку?
c'? спосіб їх виправити, читаючи чіп cn-плеєр d eprom?
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:20
Я ні, я зробив навіть не один, я лише процитував, що в основі обміну, що я(digiprog3) виділяє через кабель-адаптер nr.xxx і digiprog ,надає підрахунку smontandolo можна виправити Км.
Якщо ви можете зняти підрахунку і подивитися де?? eeprom. По-моєму повинно бути, інакше, де пише digiprog км правильно?
Софт, який ви використовуєте, і tachosoft , в список автомобілів з?? daimler класу C VDO
* carlo abarth, ви маєте на увазі, що якщо c?? електронний ключ також зберігаються їх Км?
Автомобіль ? 98, nn, я думаю, для? з daimler x виправлення км nn жарт, як у простому наборі
ви до kiava іч-порт
але ви знаєте, мені, якщо можна chiedento з дозволу адміністраторів, postarmi читання eeprom-х км? принаймні, тільки x зменшити на картину, то x kiave nn problem стільки, c хоче новий
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 22:12
я не розумію ваш запит