Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30

відомості про Bosch EDC15C2 двигуни psa hdi

доброго ранку усім вам викладу мою проблему, я хочу перенести 2.2 hdi (походження citroen 128cv) якого dipongo також ебу edc15c2 на peugeot 206 2.0 hdi 90cv, що якщо я не обізнаний погано монтує ж ебу змінюється тільки вхідний роз'єм, поправте мене, якщо я помиляюся.. я хотів би знати, якщо якісь добрі душі, я можу просвітити на кроки зробити, щоб зробити це як можна швидше.. якщо я не помиляюся і проводка були сумісні у мене є eeprom з кодування ключі і зіставлення 206 та іншої eeprom, який має кодування, ключі, що я не можу використовувати і картографія, який мене зацікавив, прошу вибачення, якщо те, що я говорю не правильно, я намагаюся приходять в****і буду вдячний, якщо мені aiutaste..
    p.s. як книги, підручники, журнали ми говоримо взаємодії в eeprom нічого не маю
    спасибі..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я не зовсім розумію, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    [QUOTE=манро;78112]я не зовсім зрозумів, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?[/QUOTE

привіт ви, я хотів би зібрати це, 2.2 hdi (4HX) 206 2.0 hdi, моя проблема-зуміти запрограмувати eeprom працювати на 206, але в тому, що має відображення 2.2 hdi..

[QUOTE=манро;78112]я не зовсім зрозумів, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?[/QUOTE

привіт ви, я хотів би зібрати це, 2.2 hdi (4HX) 206 2.0 hdi, моя проблема-зуміти запрограмувати eeprom працювати на 206, але в тому, що має відображення 2.2 hdi..
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:24

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    вибачте за питання...але чому? ви хочете "клонувати" eeprom або e2p?для кодування форсунок або що?
    управління 2.2 з ecu ? джгут проводів edc15c2 на 206 2.0 hdi...
    звичайно, налаштовуючи відображення в flash новий движок...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    і те, що я хотів би зробити кріплення двигуна з допомогою проводка і блок управління, 206 2.0 hdi adeguandone відображення на 2.2 перо у мене багато сумнівів, враховуючи, що я ніколи не працював на ECU, форсунки, кодуються? якщо ви, що я можу використовувати? і, що програма для налаштування відображення на новий двигун?
    я бачив в інтернеті, читання eeprom з тією програмою, Willem називається, але не знаю, як програміст, в цілому eeprom і pic чи коли-спеціальні алгоритми для обробки eeprom ecu, що ви мені порадите?
    дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    якщо збирає edc 15 навіть простий mpps буде добре!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    30
    вибачте моє невігластво, але для мене це все нове, це mpps що таке? під'єднується до роз'єму діагностики? не це потрібно отпаять що-небудь?

це ніхто??
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:24

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не потрібно отпаять що-небудь...mpps ? інтерфейс, що collegghi до пк і до роз'єму obd вашого автомобіля і змінює параметри ебу...звичайно знаючи, що робити....mpps ? кабель/інтерфейс checosta у середньому навколо 30 євро...більш або менш...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я манро..якщо ви не знаєте, що краще пп нічого чіпати залози ви просто біда!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    однак камілло...aldil? зміни, які ви хочете зробити, що я вважаю дуже ineressante і що для мене ? здійснимо...
    не залишаючись мучать, більше так..свій 2.0 hdi 8v з проміжним охолоджувачем вихлопних газах p? більше ****** те, поточний і хороша карта перевищує 120cv всього надійність?...
    якщо у вас перші роботи, згадані додати турбує і відповідати обсягом замітки зчеплення з картою, ще поштовх, по мені, прибули також навколо 150cv...
    з надійність? не відмовляються від неї з серії, але все ще маючи маржі, і, використовуючи автомобіль з належної передбачливості...
    ти, що мета влади ви мали на увазі Камілло??

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •