Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143

роз'яснення, що стосуються карти jtd

Привіт всім, хлопці, я вчуся на небагато днів, що піти і змінити (які карти) на edc15 з 147 115cv...автомобіль ? gi? зіставлений, але я не хочу стільки генія, скільки палить і не котить, як я кажу...
    Ми приступимо до неї...я хочу зробити я, починаючи від оригіналу і я побачив, що основні параметри зміни:
    тиску в рампі
    Обмежувач тиску в рампі
    Тиск турбо
    Обмежувач тиску турбо
    Ін'єкції parzializzaro
    Збагачення при прискоренні
    Boost x rpm

Проблема ? що я не розумію, які відсотки! Я читав, що деякі йдуть на 4%, у деяких на 7%...і тоді я хотів би зрозуміти, чи є ? cos? як і для карт, soft для карти поштовхи чи ні...
    Заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Подивіться питання, яке ви задавали по-моєму, не так вже й відповідь ponendoti з питанням для сумнівів в тому, що ви опинитеся, але бенс? моя порада і відправлю відредагований файл і, при необхідності, тут, на форумі, ми можемо дати вам руку допомоги через ради і, можливо, їх можна краще зрозуміти, і тоді ж в карти не всі записи змінюються у відсотках anz? ви пу? сказати, що, щоб змінити, як вони повинні, в основному, ви повинні використовувати 2d і таблиці для орієнтації

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Привіт, спасибі за відповідь, але я вчуся у використанні 2d-і навіть їх ми ? зростання у відсотках немає?

додаю файли ori моєї моделі і модифікації, які є зараз...я не знаю, хто це зробив, xk автомобіль, який я взяв cos? у мене за тиждень...
    якщо я не помиляюся, мої враження:
    -parzializzato map 1 boost x rpm кроком занадто високі, близько 50% навантаження і обороти дуже низькі

-parzializzato map boost 2 x rpm не змінена, в той час як вона повинна бути дуже схожа на першу

-ін'єкції parzializzato map 1 і 2 не порушені (це не я ? так ясно, як їх змінити, я знаю, що змінює)

-тиск турбо може йти добре, як кроком, але ? було зроблено обороти дуже низькі

-тиск турбо f(temp) 1 і 2 я не знаю, що стосуються

-обмежувач крутного моменту збільшений також, якщо не були порушені parzializzato map 1 і 2

-ін'єкції parzializzato не торкнувся

-збагачення при прискоренні не торкнувся

-тиск в магістралі високого тиску і обмежувач не зворушені

я бачив, вірно?
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-01-2014 до 17:09

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    На жаль, я не можу завантажити файл, щоб побачити, але не так? у пам'яті ? один EDC15 особисто виробництво, збитки:

-Ін'єкції Parzializzato

-Ін'єкції Parzializzato Map 1

-Ін'єкції Parzializzato Map 2

-Тиску В Рампі

-Тиск Турбо

-Обмежувач Крутного Моменту

Додам, що я Початківець я, і, отже, attenderei, безумовно, підтверджує, хто більше? не експерт, але я хотів сказати, мій.

На це авто схоже я зробив, cos? і я повинен сказати, що не курить і зростання ? прийнятно.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    pi? що ще мене цікавило знати, якщо є відсотки, які необхідно дотримуватися, крім розрахунків afr, а потім, якщо збільшення повинне бути поступовим (наприклад, на 50% load 5% приросту, а потім отримати до 20% приросту в 100% load) або унікальний (наприклад, лише 20% приросту)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Безумовно, відсоток або абсолютне значення якої з кроком, що має межу, якщо не хочете пошкодити. Кожна карта має свій ріст або у відсотках або в абсолютній. Залежить від того, що карту ви редагуєте. Звичайно, не ? cos? просто spiegartelo cos? на двох ногах... і Чекаємо, хто більше? експерт.
    Від матвія

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    від того, що я зрозумів, так що тепер ви на 4% тиску в рампі 7-8% тиск турбо 15-20% обмежувач крутного моменту так само ін'єкції parzializzato...поправте мене, якщо я помиляюся..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав maik_93 Visualizza Messaggio
    від того, що я зрозумів, так що тепер ви на 4% тиску в рампі 7-8% тиск турбо 15-20% обмежувач крутного моменту так само ін'єкції parzializzato...поправте мене, якщо я помиляюся..
    моя порада ? працювати в 2d так, наприклад, turbo вимірюється не у відсотках rail ви аб в 2d, перевіряючи мбар, що перейти до додавання пари, бажано завжди в 2d, але гроші ? правильно обчислити її також у відсотках і те ж саме ідентична дизельного палива (вприскування parzializzata

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    моя порада ? працювати в 2d так, наприклад, turbo вимірюється не у відсотках rail ви аб в 2d, перевіряючи мбар, що перейти до додавання пари, бажано завжди в 2d, але гроші ? правильно обчислити її також у відсотках і те ж саме ідентична дизельного палива (вприскування parzializzata
    коли я в 2d йде відсоток збільшення разом з точками...я не пі? використовуючи табличні але відсотки є навіть в 2d...а я не можу зрозуміти, як я можу побачити, наприклад мбар в 2d :/

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    я закінчив тепер зробити карту з нуля...можете перевірити com'
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення