Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79

проблема електро керівництво fiat stilo

привіт, хлопці, я увійшов в один stilo 1.9 2003 рік з індикатор керма горить і рульового важко,з самого початку, що клієнт поставив машину в рух з кабелями, і з їх нато і проблема,я роблю діагностику з autocom і *********** але мені ніхто не помилка, я намагаюся з *********** зробити діагностику на body, але нічого не роблю вирівнювання безконтактними і каже мені боді і панель інструментів-налаштувати, я пробував підключити інший електро довідку, але така ж проблема, я перевірив запобіжник все ок, що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    привіт ,пу? бути збіг, а стилус цей недолік серії в рульовій колонці,перевірити живлення, який йде до ебу рульового управління,то клієнт, ввести кабелі в зворотному порядку??
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я вже перевірив, харчування і маси все на місці, дроти не знаю

ніхто не помилка
    Востаннє редагувалось leandro89; 19-01-2014 до 13:22

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Діагноз, що вам на системи рульового керування?? Якщо індикатор горить, щоб змусити речі має дати помилку.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    щось на зразок мене ? трапилося мені, я виявив, що автомобіль, робив кілька обертів і більше? при пуску з-за батареї, замінена лампа, зникли, і управління легше. ? доказ того, що ви можете зробити, навіть з кабелями

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    22
    Здрастуйте ,проблема може бути також віднести, наприклад, відсутність зв'язку з мережею can-bus
    Ви намагалися побачити в діагностиці рульового управління, якщо параметри, які надходять з лінії can справедливі,наприклад, Швидкість автомобіля і т. д.
    Спробуйте від'єднати акумулятор, щоб, принаймні 10 хвилин. Потім покладіть батарея хороша, і повторіть спробу.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    часто ilmodulo рульового управління буде наплювати!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    і немає помилок, я пробував інший електро керівництво, підключивши кермо і не працює так само

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    я згоден з leandro89 для того, ch? я ? довелося і в європі? м? проблема батареї посилав у recovery блок управління рульової колонки, заміни батареї і пішли всі, проставлений,то я ? довелося інший стилус з тією ж проблемою і помиляється генератора!!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    муссомели
    Повідомлення
    79
    я підключений на іншому комп'ютері з проводами і нічого не робить,генератор зарядки

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •