Добрий день,хотілося б ради, яке обладнання придбати, я в даний час possego є mpps v12,але мало встановлено,' я хотів би купити щось ще впевнений, що в разі блокування я міг би відновити ecu до школи
Добрий день,хотілося б ради, яке обладнання придбати, я в даний час possego є mpps v12,але мало встановлено,' я хотів би купити щось ще впевнений, що в разі блокування я міг би відновити ecu до школи
Добрий день , пропоную на коні, v54 . Що змушує серійний bdm, jtag і boot mode
Розумію,якщо можу зробити-інше питання, і важко використовувати, і встановити його в ****llo програмного забезпечення?
боже мій, якщо ви не ? хороша якість виготовлення і, особливо, випробування з тим, хто його продає, не існує ніяких гарантій роботи і особливості установки.
як правило, краще було б мати комп'ютер використовувати тільки для інтерфейсів, так що інші програми або установки не дають турбувати...а потім думаю, що краще win версії, щоб використовувати xp sp3....навіть якщо вам вдасться змусити його працювати навіть на win7 32 і 64 біт з правильними драйверами.
я кажу з особистого досвіду.
Я pc тільки для цих програм. Запитайте в адміністратора, якщо я можу надіслати вам сайт, де я купив його я . І клон європи . Заплатили 800 євро. Зараз варто трохи dimen . Всі кабелі
Здравствуйте, я рекомендую ноутбук використовується тільки для програмування ecu win xp sp3 встановлений без інтернету ne, принаймні, антивірус, півень, v2 v53 і перейти спокійно, вакансії в школі в послідовний, без проблем. Те що стосується витрат півень ce коштують дешево, що вони дійсно хороші, я якщо адмін мені дозвіл, я можу дати вам сайт, де я купив і мені, все працює, з гарантією, з 300 євро тут, в італії, всі кабелі.
вже комп'ютер то у мене є, я в якості операційної системи win xp sp3, з якою використовую тільки з діагностики autocom і mpps v12 тепер я хотів би перейти на щось серйозне, як я можу зв'язатися з admin?потім я хотів запитати, як я сказав, використання діагностики autocom та використання також рідкісні випадки, vag тепер я хотів би купити щось серйозне, але не дуже дорого для самоперевірки на все, i'll групи fiat, що ви мені порадите?
Ну якщо вам необхідно зв'язатися з admin просто спуститися вниз по сторінці форуму, де написано, зв'яжіться з нами, все далі і послав'**********unque, як самодіагностика у мене є autocom версії 2013 r3, і я чудово в комплекті все, і я думаю, що це велика я, то я б порекомендував вам використовувати
Отже, мені потрібно тільки оновлення