Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610

що блок живлення usatre???

мене попросили клієнта, якщо він повинен використовувати для живлення півень в школі або блок живлення постійного струму або перемінного струму ті, які я використовую в змінний, але я думаю, вадино, на березі моря добре, навіть постійно хтось знає, як дати мені інформацію про

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    мене попросили клієнта, якщо він повинен використовувати для живлення півень в школі або блок живлення постійного струму або перемінного струму ті, які я використовую в змінний, але я думаю, вадино, на березі моря добре, навіть постійно хтось знає, як дати мені інформацію про
    По мені, якщо пристрої ? вчився, щоб отримувати живлення постійного струму не пу? працювати правильно, якщо на харчування в змінний, і навпаки. Для досвіду я повинен був замінити клієнту, блок живлення, маршрутизатор подається харчування постійно, помилково я взяв блок живлення змінного струму і не працює взагалі. Сигнали, які дають на виході абсолютно різні. Блоків керування автомобілів, будучи на харчування безпосередньо від акумуляторної батареї повинні бути постійно.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    я використовую, щоб півень блок живлення стабілізований 12v 5A!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав frantik3 Visualizza Messaggio
    Джерела живлення різних ecu автомобілів в постійного струму DC, ти де використовує ті змінного струму AC??
    півень йде живлення постійного струму, єдине, що ви повинні тримати очі і силу струму, яка повинна варіюватися від 1,5 до 2А (ампер?)..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    ось він вкладення, якщо ви пу? допомогти блок Живлення стабілізований фіксованого напруги ніколи не було проблем читання & листа в банк!!
    File Allegati Файл Вкладення
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    блок живлення на джека кругом, і я використав все те, що півень і 220 в ЗМІННОГО струму вихід: 12 в dc, отже, продовжується, або знайти блок живлення, лічильник 12 продовжує? з тестером з тим, джек, я бачу, негативні і позитивні, тобто шляхом звернення polarit? з тестером я бачу знак "мінус", у той час як у лавці мінус з тестера не бачу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    114
    frantik3
    sar? блок живлення здвоєний

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    і це теж добре

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я використовую постійного струму 5amp!!! я не від проблем, і стабілізований!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    я використовую постійного струму 5amp!!! я не від проблем, і стабілізований!!
    блок живлення 5amp добре? - доведеться accopiare з батареєю буфер для безпеки,в моєму районі іноді є перепади струму навіть при st? плануєте піде струм, і я залишаюся навідліг так часто, як я ? довелося!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •