Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117

проблема оновлення esi tronic

привіт всім, хотів би запитати, якщо і траплялося комусь доведеться встановити esi tronic 2013\3 своє покласти патч в папку відкрити soft, все добре відкривається, 2013\3 просто активний і перезавантаження в віконці або після відкриття soft питати мене 2.0, і каже мені, no file found і не можу зробити нічого іншого, якщо видалити м'якою і встановлюю я знову завжди екран, який шукає мене 2.0 я йду в божевільний будинок,якщо його відформатувати і встановити esi знову, наскільки не активно йде завжди добре, мвс ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    Ви встановили в попередніх версіях.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ось вже став тупіший я...

Для повернення в робочу версію, вам потрібно вибрати відновлення комп'ютера робочої конфігурації, перш ніж включити. Проблема ? прив'язали на win7 і КГ, які ви використовуєте разом з їх виправлення.

Я вирішив, дозволивши мені зробити включення з КГ, що не вимагає патч на форумі, іноземець і працює без проблем. А на нових версіях bosch КГ не включити opel і renault, а потім, поки я не проблеми оновлення я продовжую використовувати 2012/3, що чудово працює.

Можливо, в цей час ви можете працювати на 2.0...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    ні він відформатований, і я почав безпосередньо з 2013\3 u u1 під час установки, але попросив dvd 1 2013/1 dvd 2 просто .

Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ось вже став тупіший я...

Для повернення в робочу версію, вам потрібно вибрати відновлення комп'ютера робочої конфігурації, перш ніж включити. Проблема ? прив'язали на win7 і КГ, які ви використовуєте разом з їх виправлення.

Я вирішив, дозволивши мені зробити включення з КГ, що не вимагає патч на форумі, іноземець і працює без проблем. А на нових версіях bosch КГ не включити opel і renault, а потім, поки я не проблеми оновлення я продовжую використовувати 2012/3, що чудово працює.

Можливо, в цей час ви можете працювати на 2.0...
    майже так і роблю istallo в 2012/3 і через думав я, що проблема була в кг
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 13:33

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •