Результати 1-8 з 8

Обговорення: inf-файл для читання

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di max75
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327

inf-файл для читання

Привіт всім, у мене є сумніви! я читав в серійний fiat idea 7-ая резюме півень v2? я вважаю з файлу 64kb..може бути, я помиляюся протоколу....зараз клієнт ? пішов...в кінці тижня я повинен записати у файл з можливістю редагування ...якщо я правильно пам'ятаю, мені потрібно знайти файл, 448,або в virtual читання від 2 мб..правильно! як я можу простежити, щоб розширення точне....Num SW: 1092M463
    Dis FIAT: 51775013....я знайшов файл з тими ж номерами 448 тихо йду з цим..спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Прочитав частково, тільки для таблиць,файлів 448 і повне читання,а може мод в 2d, навіть, якщо ви знаєте, що мод...ви можете встановити з півень "повне читання"!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    завдяки motorsport ви завжди доступні,... машини ? пішла, тепер ,якщо мені отримати цю файли 448 kb можу написати це тихий справедливо! я ? легше використовувати його з титаном....потім файл 64 кб я також можу змінити його ? scrivre ....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Якщо ви знайшли файл орі,а можна мод ваш файл 64кб, і запишіть його.

а якщо зробити повне читання робить мод на титан і написати відгук натисніть,якщо для вас проблему і визнати кривих у файл 2d-від 64 кб!
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-01-2014 до 23:07
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав motorsport Visualizza Messaggio
    Якщо ви знайшли файл орі,а можна мод ваш файл 64кб, і запишіть його.

а якщо зробити повне читання робить мод на титан і написати відгук натисніть,якщо для вас проблему і визнати кривих у файл 2d-від 64 кб!
    я думав зробити повне читання...але не мені ? можливо клієнт був сніг в кишені.....тоді пі? коли-то я ? довелося й? людини, коли ви говорите йому, що ви повинні покласти руки на ecu хтось соромиться ....ми думаємо ..vabb?", потім ми зробимо в інший раз....де я можу я роблю-в першу bakup....інші мені отримати цю до орі ...? cos? ви йдете вперед .

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    читати повну ви завжди послідовний, але ставить нас трохи " пі?,коли ви йдете, щоб читати в послідовний необхідно вибрати на головній сторінці повний, а не таблиці

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    Кампанія
    Повідомлення
    327
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    читати повну ви завжди послідовний, але ставить нас трохи " пі?,коли ви йдете, щоб читати в послідовний необхідно вибрати на головній сторінці повний, а не таблиці
    ви праві це ? був мій відволікання на читання....не я вибрав для прочитання...тепер я імамом, я знайшов файл ori 448 kb змінити ? я пишу...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    48 хв.!!!!ke botta!!
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •