Всім привіт.
Я повинен закрити EGR вирішити проблему гарячого старту на Leon 2.0 TDI 140.
Додаю вихідний файл і те, змінили, зробили з carsoft. Хтось мені пу? погляньте, якщо ? все ок?
Спасибі заздалегідь.
leon tdi.rar
Всім привіт.
Я повинен закрити EGR вирішити проблему гарячого старту на Leon 2.0 TDI 140.
Додаю вихідний файл і те, змінили, зробили з carsoft. Хтось мені пу? погляньте, якщо ? все ок?
Спасибі заздалегідь.
leon tdi.rar
з моєї точки зору не добре, ne виключення рециркуляції відпрацьованих газів ne гарячий старт,запуск в пр був зроблений в перебільшеною формі і в місцях, де не потрібно,крім того, він був зворушений, а також холодного запуску, що не треба чіпати,для відпрацьованих два panettoni, щоб виключити знаходяться трохи раніше,у нас є канали з напрямними, щоб зробити обидві речі,звичайно, я раджу вам прочитати правила, так уникаючи непотрібні запитання.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
для egr по мені було б спробувати...насправді два panettoni вони перед, за? тест з редагуванням carsoft йому б
для початку в теплий день msport
Востаннє редагувалось magi1984; в 04-09-2012 15:30
Це було тільки, щоб зрозуміти, якщо ви пу? довіряти це sw, але, наскільки я зрозумів, немає.![]()
як і всі речі залежить.......
я використаний для того щоб виключити egr на brera 2.4 jtdm від 200cv і, незважаючи на обличчя зміна, відмінне від того, що мені порадили на форумі, egr ? виключена правильно.
те ж саме для моєї bmw 120d 163cv edc16c35, egr виключено правильно з carsoft
потім я використовував для деяких scodifiche...
Я приступив до роботи, і я намагався за винятком тільки EGR. Будь ласка, подивіться, якщо так краще.
LEON TDI 140 mod egr.rar
Виправлено (принаймні сподіваюсь), навіть гарячий старт. Якщо ви можете дати мені поглянути, і дайте мені знати, якщо ? ок.
LEON TDI 140 MOD EGR AVV.rar
ок,тепер egr виключається правильно і reboot гарячої здається, зроблено добре і reboot холодної і залишилася оригінальною,ви просто повинні перевірити запуск. у теплом, так і в разі, якщо ви як і раніше важко деякий час від якоїсь іншої невелику завжди так, як це зроблено,як ніколи, якщо ви можете отримати їх ви запитали думку з файлом вище зроблено з carsoft? ти файл або рушник зробили останній?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 04-09-2012 19:55
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Чому? інформування мене на мить мені ? прийшли деякі сумніви в ефективності carsoft, і насправді я ? було підтверджено також, що файл не був своїм життям. Я ніколи не зрадив файл, і я пробував цей. Я можу тобі гарантувати, що я і зробив.
Дивно, як carsoft він торкнувся кривий стартер!Я теж так думаю, що при розгоні автомобіль sbuffava чорний!
Uploaded with ImageShack.us