Результати 1-4 з 4
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206

Telematics control unit bmw daimle і т. д.

Telematics control unit
    Цікаво , що BMW з Sim-карти, вбудований фіксований.
    Послуга " SoS моніторинг автомобілів у разі втрати;-) або в разі, якщо якийсь злодій бажання брати на прогулянку; якщо включені послуги, і ви втратили ключ чи потрібно що-то в машині, диктуючи код pin відкрити машину.
    Як назва, мені s? сказати, якщо можна редагувати,читати, відключити?
    З якою апаратного та програмного забезпечення.
    Мене цікавить більше? знати, Bmw і Daimler.
    X Група VAG, ви можете? зробити з допомогою VCDS читати і писати які-небудь команди. Р?? не знаю!!.

Я був би вдячний, на широке обговорення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    в реальності? tcu тому тільки зв'язок з будинком матері, BMW ASSIST, а потім і інтернет, віддалений запуск", " gps tracking etc додати інші блоки управління. Залежить від року, що потрібно лікувати, на останніх працює лише програма bmw isis, в той час як для більш ранніх моделей, вам-ви можете чергуватися з групою ediabas.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di raffaell0
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Штутгарт
    Повідомлення
    206
    Я знаю.X5 і на мить навіть x6-одна з машин пі? вкрадені в європі.Якщо пп багато, як безпека, не бачу, чому? bmw повинен знати все, що ви робите і куди ви йдете з автомобілем.Насправді вони вже прийшли кілька друзів,з x5 і з x6, які хочуть, щоб відключити його.Зацікавлені пі? система pi? ефективні стосовно безпеки автомобіля

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Повідомлення
    49
    Ну якщо ви не активуєте сервіс не може знати все те, що ви робите, і якщо вони не мають пакет стеження, то вони не знають точно, де ви знаходитесь. І DWAS/ВСЕ, що потрібно відключити, якщо монті іншій системі.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •