Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 49

Обговорення: Карту Leon Cupra 240Cv

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46

Карту Leon Cupra 240Cv

Привіт всім, я зробив зіставити машина професійного і бачити те, що було написано на сайті машини повинні заробити більше 40 коней
    Проблема в тому, що відчуває різницю, але я не впевнений, що 40v або ще є ще інше, що я не параметр для порівняння, а я б, якщо є деякі душі, pia, який може поглянути на карту, щоб зрозуміти, якщо карта може (або не може дати виграш обіцяв.
    Заздалегідь спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    я не експерт, але мені особисто не подобається
    ви торкнулися параметрів, що стосуються турбіни,змінюючи всі карти корекції тиску turbo в залежності від температури повітря та ін, карти, що особисто мені б не торкнувся...я б тільки змінити обмежувач тиску турбо, він вам і дав максимальне збільшення на 25%, я б дав "p"? менше

крім того, він не торкнувся кута дросельної заслінки і крутного моменту двигуна,не торкнувся обмежувача крутного моменту, в той час як обмежувач оборотів він торкнувся лише 1 4
    ви змінили карту, яка ecm titanium називається тиском базова карта, цю картку, коли я зробив, звичайно, говорили мені, не змінити ніколи, якщо ваш автомобіль не має механічних змін

повторюю, мені це не подобається...я залишаю слово експертів

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Велике спасибі вам за ваш аналіз, але те, що я хотів би знати, якщо, по-твоєму, ця карта може дати прибуток, який я обіцяв, те, що я читаю ти басейн з ecm titanium правильно?
    Тому, що я спробував відкрити його з ecm titanium 1.61, але мені не відкриває, тому що я драйвер, але головне не сумісна з версією, що у мене є. Не, що ви могли б дати мені драйвер, який ви використовували ви?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pippox Visualizza Messaggio
    Велике спасибі вам за ваш аналіз, але те, що я хотів би знати, якщо, по-твоєму, ця карта може дати прибуток, який я обіцяв, те, що я читаю ти басейн з ecm titanium правильно?
    Тому, що я спробував відкрити його з ecm titanium 1.61, але мені не відкриває, тому що я драйвер, але головне не сумісна з версією, що у мене є. Не, що ви могли б дати мені драйвер, який ви використовували ви?
    також, якщо ви не можете дати драйвер, тому що все одно не буде працювати,титан не як ecm 2001,а також його водій, як мій працює відмінно, тому що і офіційна версія.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    точно...навіть при бажанні не funzioneebbe драйвер офіційний версія вилікувати
    у мене запрацював 40v, для? єдиний спосіб дізнатися це ? покласти його на стенді виміру потужності

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    точно...навіть при бажанні не funzioneebbe драйвер офіційний версія вилікувати
    у мене запрацював 40v, для? єдиний спосіб дізнатися це ? покласти його на стенді виміру потужності
    Я проаналізував структуру драйвера і я можу вам гарантувати, що, маючи оновлений драйвер також працює на версії лікувати, тому що драйвер не та, що таблиця з посиланнями.
    Проте я розумію, звичайно, ти заплатив, і навіть не я їх, я б в обіг, перше, що трапиться, я дозволив собі запитати, тільки тому що " я думав, я і ти-версії "вилікувати"

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ні, може бути, ви не зрозуміли...не ? питання хотіти або не хотіти пройти оригінальний драйвер
    те, що ти говориш, не ? можливо,оригінальний драйвер не працює на sw так, інакше б вже? зробив все
    ви вважаєте, що я не у вас? намагався це зробити?
    результат ? просто те ж саме, що файл не відкривається

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав pippox Visualizza Messaggio
    Я проаналізував структуру драйвера і я можу вам гарантувати, що, маючи оновлений драйвер також працює на версії лікувати, тому що драйвер не та, що таблиця з посиланнями.
    Проте я розумію, звичайно, ти заплатив, і навіть не я їх, я б в обіг, перше, що трапиться, я дозволив собі запитати, тільки тому що " я думав, я і ти-версії "вилікувати"
    я гарантую, що тут ми ділимося всім, і якщо maghi1984 не пост це тому, що знає, як мені, що не можеш нічого драйвера,я вже зробив ці випробування з колегами, і ви не можете використовувати абсолютно драйвер іншого titanium оригінальні або тріщини, які були.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    46
    Я можу знати, що версія у вас?

Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    оригінальна версія ? прийшла до 1.67, мені здається.тепер у мене програма працює, але я думаю, я пам'ятаю добре

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •