Хлопці, виконавши різні обговорення цього двигуна тут, на форумі....і не використовувати winols з damos....я змінив карту цієї Джульєтта......що скажете?
не c ? l ogica і є багато помилок на картах об'єктив...моя порада ? покладатися на експертів для редагування, якщо ви не пізнання ви ніколи не зможете зробити роботу правильно, і ви можете також створити великі проблеми malgestione або несправності
так що всі ці карти ви вважаєте, невірну та/або без логіки.....звичайно, я дякую вам...я не хочу абсолютно, що ви мені карту....ми сумуємо за тобою....але якщо ви дасте мені кілька порад..., я намагаюся повторити і подивимося, якщо, принаймні, я можу дати логіку змін,....що робилося добре пі? далі ви будете бачити?,важливо ? не зашкодь....
тут це не поради, а реальна студія з damos і діагностики на авто, крім цього, звичайно ? необхідно зрозуміти, як думає ебу ? треба знати, як змінити управління, щоб отримати правильно потужності, крутного моменту, подачі постійного etc etc etc
та заради бога...вчитися ? єдине, що можна....звичайно, з якоюсь стимул, було б не погано....починаючи від зміни бази, щоб почати покращувати те, що є....
очевидно, той, хто хоче дати поради ? добре я згоден...почала особливо точно визначити, що я з драйвера(імена, звичайно) і як їх читати...