Результати 1-1 з 1

Обговорення: Зміна PID управління vgt

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Зміна PID управління vgt

Привіт всім, я хотів розмістити тут за дурниця моєї роботи на pid для ефективної тиск моєї gt2256v встановлений на 1.9 jtdm 8v, спочатку я їх в 0, але в цей момент тиск, піднімалися до зірок, тому що очевидно, що без управління, а потім dappirma я їх збільшуються в мішок леді, quinid все в два рази, і мова була дійсно змінилося, тиск було piiu за тиску obbiattivo, потім, щоб останнє, що я зробив збільшення цільових районах, де мені потрібно більше контролю, де тиск не поважав карту, тобто після 3000 оборотів і до 220 де бризнули на 2000 оборотів відразу до 1.8

і ось, під тиском свого піку 1.0 бар до 3000/3200 кіл, щоб потім спуститися і не піднятися ніколи більше 1.6 бар на 2000 оборотів, навіть якщо я натискаю все тут газ, місце три карти оригінальні карти edc16c39, карту pid off і остання редакція pid, в деяких випадках я збільшив, якщо qguardiamo відсотки на 600%, але не ? у відсотках, які йдуть збільшені, але очок від цього, що я міг зрозуміти, вказують на силу, правила, розслідування раніше, є деякі біти від damos, здається, повернути в поєднанні величини гпа операції для кожної карти, pid, корекція, похідний я видалений, бо за якої дійсно проблеми шипи у верхній і нижній раптові, а потім я поклав 0
    File Allegati Файл Вкладення

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •