Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    4

Cool Порада для покупки ODB2, щоб почати

Доброго ранку,

Я хотів би купити інтерфейс ODB2 для початку увійти в мої автомобілі, будинки, Fiat (Alfa 159 2.0JTDM 170cv 2011 року та пункті 1.1 Fire 2007 року) і хотів би рада наступні продукти, які я знайшов в мережі

1) КОМПЛЕКТ ELM 327 +комплект 3 проводу (Зелений + Червоний + Жовтий)

2) КОМПЛЕКТ ELM 327 +комплект 3 проводу (Зелений + Червоний + Жовтий) + Кабель-фіолетовий (хоча я не міг зрозуміти, що служниця)

3) KKL VAG + 3-Pin Adaptor Cable 1 х 16-Контактний роз'єм ODB2-USB Diagnostic Lead-KKL

Моя мета на даний момент ? читання даних з автомобіля, скидання тривоги і, можливо, почати робити деякі зміни, щоб відключення системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог і/або.

З повагою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав scintilla1969 Visualizza Messaggio
    ...Моя мета на даний момент ? читання даних з автомобіля, скидання тривоги і, можливо, почати робити деякі зміни, щоб відключення системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог і/або.
    Привіт scintilla1969, дивіться, що з допомогою інструментів з вас, згаданих зробити тільки діагностику, а не зміни...
    "Їздити боком-це один з найкрасивіших завдань, які людина може зробити плаття" М. Biasion

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    для групи " альфа\фіат, які ви згадали, будучи всі останні просто комплект № 1 (elm + адаптери), які ви згадали, і як сказав барт? вони діагностичних cio? дозволяють тільки переглядати дані автомобілі, і помилки, очевидно, з sw адекватною в цьому випадку ви просто-пі? що дуже добре multiecuscan, що робить всі автомобілі групи fiat\alfa\lancia, а також suzuki частиною. Для зміни ? що-то в бік. Будучи 2.0 jtdm я думаю, що за півник v2 чому? я думаю, що mpps не особа

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Rome
    Et
    48
    Повідомлення
    54
    Привіт, у мене 2.0 170 і я приступив до закрити egr вручну видалити dpf програма тільки для читання і запису ecu я використовував mpps

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав badboy Visualizza Messaggio
    для групи " альфа\фіат, які ви згадали, будучи всі останні просто комплект № 1 (elm + адаптери), які ви згадали, і як сказав барт? вони діагностичних cio? дозволяють тільки переглядати дані автомобілі, і помилки, очевидно, з sw адекватною в цьому випадку ви просто-пі? що дуже добре multiecuscan, що робить всі автомобілі групи fiat\alfa\lancia, а також suzuki частиною. Для зміни ? що-то в бік. Будучи 2.0 jtdm я думаю, що за півник v2 чому? я думаю, що mpps не особа
    Ну, бери як вже? рекомендується elm бачив, що ви вже?mpps для читання ecu

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    а ті, згаданих вами діагнозів ок,для програмування ебу з obd на форумі вже перебуваєте? обговорення цього питання!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    4
    Ок,
    Для momemento acquistero' ELM, а потім після прочитання трохи документації, у форумі побачу " перейти до Gallettov2 або mmps.

Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    якщо ви приймаєте їх як v2 і mpps частини gi? добре !!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    вибачте, ви знаєте, якщо mpps v12 добре для lancia delta 1.6 120cv ??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав tonybiond Visualizza Messaggio
    вибачте, ви знаєте, якщо mpps v12 добре для lancia delta 1.6 120cv ??
    Так, це добре. Delta, який ви процитували, належить до тієї ж родини ЕКЮ Alfa 159.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •