Привіт всім я все ближче до світу карт. Ви знаєте, порадьте, гарне програмне забезпечення і необхідне обладнання?
Привіт всім я все ближче до світу карт. Ви знаєте, порадьте, гарне програмне забезпечення і необхідне обладнання?
spulcia на сайті, вам зроби культури, читаючи пост!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Півень v2 і ecm titanium і вперед!
я вам рада хороший півень v53 хороших? щоб читати і писати ecu і ecm для редагування файлів
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
якщо рекомендовано titanium", " ні " hw краще kess v2 зв'язати бачив, що вони з однієї сім'ї, і говорять на тій же мові.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
по-моєму немає, данини,і я поясню чому, півень v53 ? інструмент для роботи через послідовний порт, так і для роботи в школі,і особливо останньої обробки ? дуже пі? повний kess v2, тому що має bdm вбудована, працює в boot,працює з jtag, за рахунок kess v2, що, як відмінний інструмент працює лише послідовний і туристичне пу? робити тільки edc17.
якщо ми говоримо, замість того, сумісність ne визнати, драйвер файлів, то між titanium і kess v2 c'? 100% сумісність, метр між файлами ліжка, півень і titanium c'? 75% - сумісність?, але за те, що дозволяє зробити пі? в ****llo читання ecu рада півень v53, що коштує менше, в іншому випадку треба взяти kess v2 і ktag тоді мова ? по-іншому,але економічно ви витрачаєте набагато більше?
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
Де я можу завантажити робочу версію ECM? З точки життя обладнання, що я повинен взяти і де?
c? у infinit? аксесуарів, але я не знаю, з чого почати, хто дає мені якусь пораду?
Востаннє редагувалось leandro89; 30-12-2013 до 17:18
я мав на увазі саме це, то сумісність між ecm і kess будь-якому випадку, і якщо варто, то kess, і робить менше буде підстав для мене kess і ktag роблять 4 galli будь-якої версії це, як це робите ви,щоб alcapace,якщо ви хочете, напишіть нам ***** з вашого контактного телефону, ми зв'яжемося з вами як можна швидше mer дати вам правильний шлях.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
а якщо ви хочете completarti ktag для jtag, bdm та програмування в школі, як правило, і ви на місці....
ммм
ktag?
jtag?
bdm?
що таке?