Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 35
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48

як видалити egr на альфа 147 q2 1.9 jtd 150 л. с. 533-758

Привіт, хлопці, шукаю файл, ori, щоб автомобіль прибув у майстерні з проблемами по мені, пов'язані з перетворенням.
    Ми говоримо про edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
    Я знайшов файл в розділі " ori але я не можу його завантажити, як ніколи?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    у вас мало повідомлень ,тому ви не можете скачати перо' ви можете розмістити карту читати від вас, і хтось може його контролювати, якщо є проблеми чи ні

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Ок, спасибі. Pi? пізно, коли я повертаюся додому, місце, карту читав, і якщо ви можете мені перевірити ? була змінена, ви можете зробити мені велику послугу. Дякую

Хлопці, я відправлю карту зачитано мені. Якщо для туалетного приладдя, ви можете порівняти його в даний файлів орі на форумі, я б вам велику користь.
    Я хотів би знати, якщо ? змінено враховуючи, що я не права, ви можете забрати ваш файл-орі. Спасибі, скільки мені допоможуть.
    З повагою

ось файли alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-01-2014 до 00:52

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    привіт, хлопці, не з'? так, те, щоб мати власний погляд на цю карту, нібито орі?? не з'? власний спосіб відновити цей файл, ori, щоб з ним порівняти? C'? можливо, зона форуму, де, може бути, ви можете? мати відпочинь файл орі платять?? Я цю задачу вирішити, у мене машина в майстерні, і отримати до 80 повідомлень, я бачу, дура..на час, щоб доставити його....
    Спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо ви поясніть, що це ? проблема автомобіля, можливо, якусь пораду вам пу? приїхати.
    як ви робите cos? впевнений, що це відображення проблеми.?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    зверніться до адміністрації, що їх я можу вам допомогти.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Omt Visualizza Messaggio
    Ок, спасибі. Pi? пізно, коли я повертаюся додому, місце, карту читав, і якщо ви можете мені перевірити ? була змінена, ви можете зробити мені велику послугу. Дякую

Хлопці, я відправлю карту зачитано мені. Якщо для туалетного приладдя, ви можете порівняти його в даний файлів орі на форумі, я б вам велику користь.
    Я хотів би знати, якщо ? змінено враховуючи, що я не права, ви можете забрати ваш файл-орі. Спасибі, скільки мені допоможуть.
    З повагою

147 лейко q2 ori.rarось файли alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
    Насправді файл і modato на egr, і зроблено добре, і погано...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Проблема в тому, що машина стукає, не робить і, схоже, проблеми cn egr палить і не має негайне відправлення. Я перевірив трохи працює, турбіна, шланги, крок, але мені не подобається, як йде. От і все.

Про те, що ? підключені не впевнений, так? замовник прийняв використані і не знає, якщо була на магнітній стрічці. На слух я думав, просто деякі зміни на рвг, враховуючи, що х інших я не бачу великих переваг в порівнянні з іншими, які не зіставляються.
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-12-2013 до 21:44

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ебу не ? співставляється в сенсі зробити, продуктивності, тільки спроба видалення egr.
    виникає, якщо клапан egr не ? заблокований відкритим.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    рим
    Повідомлення
    48
    Ок. Спасибі Sergiot
    . Я бачив, як egr, і я чиста. Але положення і втоплений. Ма...заздалегідь говорите, що не ? торкнувся карту?
    Дякую

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •