Привіт, хлопці, шукаю файл, ori, щоб автомобіль прибув у майстерні з проблемами по мені, пов'язані з перетворенням.
Ми говоримо про edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
Я знайшов файл в розділі " ori але я не можу його завантажити, як ніколи?
Привіт, хлопці, шукаю файл, ori, щоб автомобіль прибув у майстерні з проблемами по мені, пов'язані з перетворенням.
Ми говоримо про edc16c39 num 0281013533 - 1037383758.
Я знайшов файл в розділі " ori але я не можу його завантажити, як ніколи?
у вас мало повідомлень ,тому ви не можете скачати перо' ви можете розмістити карту читати від вас, і хтось може його контролювати, якщо є проблеми чи ні
Ок, спасибі. Pi? пізно, коли я повертаюся додому, місце, карту читав, і якщо ви можете мені перевірити ? була змінена, ви можете зробити мені велику послугу. Дякую
Хлопці, я відправлю карту зачитано мені. Якщо для туалетного приладдя, ви можете порівняти його в даний файлів орі на форумі, я б вам велику користь.
Я хотів би знати, якщо ? змінено враховуючи, що я не права, ви можете забрати ваш файл-орі. Спасибі, скільки мені допоможуть.
З повагою
ось файли alfa 147 q2 edc16c39 num 0281013533 - 1037383758
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 03-01-2014 до 00:52
привіт, хлопці, не з'? так, те, щоб мати власний погляд на цю карту, нібито орі?? не з'? власний спосіб відновити цей файл, ori, щоб з ним порівняти? C'? можливо, зона форуму, де, може бути, ви можете? мати відпочинь файл орі платять?? Я цю задачу вирішити, у мене машина в майстерні, і отримати до 80 повідомлень, я бачу, дура..на час, щоб доставити його....
Спасибі всім
якщо ви поясніть, що це ? проблема автомобіля, можливо, якусь пораду вам пу? приїхати.
як ви робите cos? впевнений, що це відображення проблеми.?
зверніться до адміністрації, що їх я можу вам допомогти.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
Проблема в тому, що машина стукає, не робить і, схоже, проблеми cn egr палить і не має негайне відправлення. Я перевірив трохи працює, турбіна, шланги, крок, але мені не подобається, як йде. От і все.
Про те, що ? підключені не впевнений, так? замовник прийняв використані і не знає, якщо була на магнітній стрічці. На слух я думав, просто деякі зміни на рвг, враховуючи, що х інших я не бачу великих переваг в порівнянні з іншими, які не зіставляються.
Востаннє редагувалось leandro89; 28-12-2013 до 21:44
ебу не ? співставляється в сенсі зробити, продуктивності, тільки спроба видалення egr.
виникає, якщо клапан egr не ? заблокований відкритим.
Ок. Спасибі Sergiot
. Я бачив, як egr, і я чиста. Але положення і втоплений. Ма...заздалегідь говорите, що не ? торкнувся карту?
Дякую