Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 48
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196

Інформація про обмежувач крутного моменту

Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    esguirebbe нова команда щоразу приходить інформація 6 передач є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Тому якщо ви хочете вирішити проблему, тільки пара мається на шостій передачі я можу змінити параметри тільки для цього умови.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    очевидно тільки те, пі? вниз. а зазвичай навпаки, ми тільки на низьких передачах

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо ми не indiscrteti, що проблеми у вас в 6 передачі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Привіт всім, у мене є сумніви на обмежувачі крутного моменту, що знаходяться в ecu мого GT 1900 150CV EDC16C39. Я заявляю, що я лише аматор, але ? від p? час, що я втрачаю з ECM, щоб спробувати щось зрозуміти і в майбутньому, можливо, оптимізувати свій автомобіль. Однак мої сумніви, повідомляється на обмежувачі крутного моменту, так як на ecu ? сьогодення-це "обмежувач максимального крутного моменту" і обмежувач для кожного руху.

Значення обмежувача руху встановлюються на 1000, то я роблю висновок, що ? як якщо б вони були заборонені?

Якщо потребує? довелося обмежити крутний момент тільки на шостій передачі, можна буде? Cio? якщо в "обмежувач крутного моменту massiama" 2500RPM я 360nm і в "обмежувач крутного моменту шостій передачі" 2500RPM я 330nm, як би ви ебу?
    Міркування ? правильно, і я його застосовую дуже часто, так як з довгих передач у нас більше? проблеми на маховику, так ? корисно обмежити крутний момент на 6^і 5^.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Це обмежувач на окремих передач існує на всіх двигунах або тільки тих, хто в момент особливо високого? На моєму 1.3 multijet (200нм) у мене завжди було враження, що в перших двох передач двигун мав "менше", зараз читаю цю річ, і я думаю,...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    іноді насправді ви використовуєте обмеження крутного моменту з низьких передачах 1 і 2 або тільки 1 , коли обмін має обмежень міцність.
    в сутності ? метод охорони обмін, cos? як класичний обмежувач пара пу? корисно розглянути на захист двигуна.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Мій обмін (класичний C510) з того, що я знаю, тримає офіційно 206nm, і він говорить, що певні пошукові і вони теж були "каструвати", щоб залишитися в рамках передачі. Відчуття, що попереджаю вас, я відбувається, зокрема, immettendomi у карусель і на місці. Ви приїдете, може бути, той вистрілив, і ви бачите його востаннє; cos? замість того, щоб змінилося солодкий, в залежності від того, випади, все для тебе половиною, але двигун, здається, трохи втопити. І не ? ефект дизеля, що стіни вище, або, принаймні, не думаю. Зазначено, круглих-й? великі де двигун тримає спокійно на третій передачі, ні вийти з рішення з надання повної і стриманий протягну. Вважаєте, хороший крутний момент і потужність.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    деякі двигуни обмежені в 1 і 2 передачу і назад.
    для ретро ? зрозуміти, що вам не потрібно, але в 1 і 2 часто, і не тільки дизель, обмежує крутний момент, також з питань гарантії на обмін.

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •