Результати 1-3 з 3

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146

Обмежувачі iq alfa 147 edc16c8

Привіт всім людям прямо зараз я хотів би знати, враховуючи, що досі я зіставляються тільки з допомогою драйвери, програмне забезпечення, я d? як знайти і змінити обмежують iq і частини карту драйвер, що, наприклад, ecm-ви не пам'ятаєте, в запису, можливо, цей пост може бути корисним для всіх, хто повинні змінити edc16c8 враховуючи, що на форумі я не знайшов нічого про це, було б добре вказувати і розміщувати inndirizzi і для кожного з них поставити ім'я, що рівносильно, спасибі всім, хто зробить їх частина ввести пояснення імен і адрес, і як приклад я також додається файл ori моєї 147
    файл видалений ori

На скільки мені відомо, у всякому разі я знаю, що є три пастки iq для карта мого 147 edc16c8 тобто

E9166 E920A E9470 мене підтверджені?

Ось вам два screnn з адреси, згадані вище, хтось знає, чи є вони правильними? я наприклад, на карті я просто підняв окуляри-й? вище 10 % з Урахуванням зони обмежувачі iq, сподіваючись, що правильні, спасибі всім, хто мені дасть вказівку
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 22:33

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Привіт всім людям прямо зараз я хотів би знати, враховуючи, що досі я зіставляються тільки з допомогою драйвери, програмне забезпечення, я d? як знайти і змінити обмежують iq і частини карту драйвер, що, наприклад, ecm-ви не пам'ятаєте, в запису, можливо, цей пост може бути корисним для всіх, хто повинні змінити edc16c8 враховуючи, що на форумі я не знайшов нічого про це, було б добре вказувати і розміщувати inndirizzi і для кожного з них поставити ім'я, що рівносильно, спасибі всім, хто зробить їх частина ввести пояснення імен і адрес, і як приклад я також додається файл ori моєї 147
    файл видалений ori

На скільки мені відомо, у всякому разі я знаю, що є три пастки iq для карта мого 147 edc16c8 тобто

E9166 E920A E9470 мене підтверджені?

Ось вам два screnn з адреси, згадані вище, хтось знає, чи є вони правильними? я наприклад, на карті я просто підняв окуляри-й? вище 10 % з Урахуванням зони обмежувачі iq, сподіваючись, що правильні, спасибі всім, хто мені дасть вказівку
    файли орі повинні бути введені в базу даних у спеціальному розділі та категорії автомобіля, якщо б вони не були, і обговорення скопіював посилання з номером поста

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    файли орі повинні бути введені в базу даних у спеціальному розділі та категорії автомобіля, якщо б вони не були, і обговорення скопіював посилання з номером поста
    Вибачте leandro89 ось посилання на файл ori того, щоб взяти, наприклад, пост № 10 http://www.professionalchiptuning.ne...hp?42-Alfa-147 взяти останній файл код 896_047

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •