Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Обговорення: info elm327 і fiat 500

НОВАЧОК L'avatar di Peppino91
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39

info elm327 і fiat 500

Привіт, хлопці, я підписався на цей форум, щоб зрозуміти, як p? pi? на elm327...я заявляю, що мені потрібен elm для включення функції датчика зовнішньої температури. На форумі за 500 ви говорите про версії 1.3, тільки, що те, що я можу зрозуміти, така версія не ? pi? у продажу...не знаю, де купити elm ne версію взяти...сподіваюся, мені можете допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di SlimPickens
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Це добре, 1.4 або 1.5. В якості об'єкта нерухомості, вам буде зіпсована за вибором. Тут не можна вставляти посилання, але просто введіть у пошуковик і ви відкрити? світ

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав SlimPickens Visualizza Messaggio
    Це добре, 1.4 або 1.5. В якості об'єкта нерухомості, вам буде зіпсована за вибором. Тут не можна вставляти посилання, але просто введіть у пошуковик і ви відкрити? світ
    Спасибі..оскільки я читав, що багато вимагають зміни (як клони) я хотів би зрозуміти, як зробити, щоб їх уникнути

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    На жаль ? те, що ви дізнаєтеся...коли будете в руках Зовні вони ідентичні, і, як мені кажуть, навіть один і той же продавець пу? мати на складі з внутрішніх електронних плат по-різному. Йде трохи пощастило (я маю на увазі, звичайно, тих, класичних, економічних, що для? вони роблять дуже добре свою роботу). У будь-якому випадку, навіть якщо б не змінювати ? нічого трансцендентного...

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав SlimPickens Visualizza Messaggio
    На жаль ? те, що ви дізнаєтеся...коли будете в руках Зовні вони ідентичні, і, як мені кажуть, навіть один і той же продавець пу? мати на складі з внутрішніх електронних плат по-різному. Йде трохи пощастило (я маю на увазі, звичайно, тих, класичних, економічних, що для? вони роблять дуже добре свою роботу). У будь-якому випадку, навіть якщо б не змінювати ? нічого трансцендентного...
    Ок, спасибі я сподіваюся, що хто-небудь, дайте мені руку...подивимося, якщо я можу взяти його до різдвяних свят

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Але датчик його потрібно включити після операції або був просто встановлений?

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Ні...на практиці у мене 500S, я її взяв, просто вихідний і на практиці fiat зробив бійню з датчиками температури зовнішнього повітря і світла в багажнику...? обмінялися S поп (база 500), а потім залишили нам cos? без цих двох "опції", що то опціями, не...для світла в багажнику мені його не подарував (бачиш шматок пластику, що в них коштує 2€)...датчика чуєте, чуєте...не зуміють включити! речі абсурдні і, отже, не повинен я купити цей датчик...я повинен також купити elm для активації...
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Зрозумів. Таємниці мама Fiat Хтось тут зможе вам у цьому? безумовно, розповісти про те, як діяти, крім того, за допомогою ELM можна контролювати і багато інші речі в майбутньому, ви torner? безумовно, корисно.

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    39
    Дякую, чекаємо...в той же час я запитав свого друга, якщо в майстерні є...вона повинна бути простою роз'єм для діагностики obd, правильно?
    500 S <3

Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    89
    Ну в майстерні є спеціальні засоби, хоча, мабуть, програмне забезпечення "аматорських" не мають ніякого відношення до заздрості. У будь-якому випадку роз'єм ? завжди те, 16pin, який підключається до роз'єму діагностики.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •