привіт всім, я відкрив цю тему, щоб попросити ради, які відправні точки, щоб дізнатися, як перепризначити блок керування, програмне забезпечення і кабелі, необхідні для цієї мети, і процедури, яких необхідно дотримуватися. спасибі!
привіт всім, я відкрив цю тему, щоб попросити ради, які відправні точки, щоб дізнатися, як перепризначити блок керування, програмне забезпечення і кабелі, необхідні для цієї мети, і процедури, яких необхідно дотримуватися. спасибі!
Привіт, якщо у вас немає досвіду раджу вам почати поступово, починає працювати з приготували, закупити обладнання, що ви покрийте magiorparte парку обладнання оборотного, будь ласка, зв'яжіться з будь-кухар, який пропонує вам онлайн-сервіс і факти, розробляти карти і допомогу, то план речі будуть сонце
Терпіння і чеснота сильних..
привіт backgroop я не думаю, що вони ні знаходилися багато підготовчі в моєму районі, зокрема, що вони потребують допомоги, то що стосується обладнання, по-твоєму, що я міг зробити?
у kwp 2000 plus і bdm100? ви думаєте, що вони можуть піти добре, щоб покрити більшість авто у зверненні?
Як програміст, я рекомендую l' Fgtech v53 або v54 зробіть як Bdm, які obd ? ще.. або обладнання, офіційний, де у вас є повний супровід та оновлення програмного забезпечення
Терпіння і чеснота сильних..
і витрати?
Півень v54 євро клон і правда ідеально підходить для початку . Витрати тут не високі порівняння програміст офіційний
я бачив, що він на 180 євро півень, але, на вашу думку, є якісь обмеження? або ви можете зробити все це?
і, якщо захочу, може бути, почати пробувати програми перепризначення, щоб почати робити деякі експерименти витрачати менше на що б ви могли порадити? у bdm100 і kwp2000 дуже обмежені в порівнянні?
Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 10:28
що зміниться від v54?
нічого не змінюється, v 53 і тільки клон v54 оригінальний і просто в будь-якому випадку купіть і перейти тихий v53 хороших тут на форумі в розділі fgtech ви побачите всіх користувачів, які придбали різні програмістів, в тому числі і я, на днях, я ? увійшов і я роблю все роботи в послідовний туристичне спокійно