-
Ремонт рамки Scenic
Отже, я пишу цей пост, щоб не забруднити те, з тисненням вкладення.
C'? оновлення !!
Я не емулятор CAN, так що я повинен використовувати свій автомобіль, щоб спробувати картину.
Те, що раніше горів запобіжник, тепер ви ? доступ, не зробивши нічого, щоб? він ламаною трохи, перш ніж зайнятися. Між тим, я помітив, що
світло в салоні, опускав.
У мене було трохи страху, але потім дисплей ? АЛЕ почав beeppare, скидання і дати мені всі можливі помилки і мислимих ( несправність датчиків, шини, подушка безпеки, системи освітлення, сервіс та ін...)
Цілком можливо, що це комплексний "2843B" ???
Я ще не змінився, щоб не ризикувати зруйнувати лижах ", як я вже? зробили з першого quadro", але якщо ви говорите мені, що ? дуже ймовірно, що це мені, то я можу замінити його, radiotecnico
Що ви думаєте про це ?? Для чого потрібен цей вбудований ??
-
По мені, то вбудований не має нічого спільного, мені здається, це регулятор ви напруги або перемикання в будь-якому разі те, що ви повинні зробити замість цього ? поміняти eeprom рамок з тієї картини, що спалахує регулярно.
Інтегрований ? підписано 93c56 ? під дисплеєм більше
-
Так, це регулятор напруги. Саме тому я вважала, що він злочинець.
Після включення рамки, навіть якщо з всі аномалії, ? gi? велике досягнення для мене. Бачив, що перед не залишилося саме ознак життя.
Але не ? корисна cos?.
Пам'ять eeprom не ? важливо, щоб висвітлювати, якщо не помиляюся, насправді я хотів би змінити його в останню чергу. Якщо, що не так ? - необхідним. Але я не думаю, я вже? пробував ще
картини без проблем на моїй машині.
Нове оновлення !!!
Я переробив зварні шви опорів від 1 ом в обох картинах, і тепер включаються без проблем, ОБИДВА !!
Але як тільки запуск двигуна починаються аномалії.... електрична система, подушки безпеки, підсилювач керма, service і т. д......
Ми впевнені, що не має нічого спільного регулятор напруги ??
Або я повинен дійсно змінити eeprom ? І незручно отпаять і припаяти. Для цього я тримаю цю роботу останнім.
Від хлопців, що ми майже, дякую вам !!!
Хлопці, я буду кидати в рушник !!!, Я arrendendo, я не маючи іп? щасливого життя в ці дні
Отже, сьогодні вранці я зробив :
Обмін Mosfet і запобіжник --> Включається, але з аномаліями (система харчування, подушка безпеки, підсилювач керма і т. д... )
Обмін EEPROM 93c56 з оригіналу------> продовжували аномалії
Campio Вбудований 2843B --> продовжували аномалії, як і вище
Обмін 12 резистори --> Включається, блимає, смажить щось (ПАНІКА) відключаю роз'єм сірий
Згадав зварних швів до 12 резистори --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКА відключаю роз'єм
Нагрівання за кілька секунд з феном гарячого повітря --> Смажить і РОБИТЬ ДИМ !!!! Pi? ПАНІКИ ще відключаю роз'єм
Тепер я не знаю, pi? що ще можна зробити, будь ласка, допоможіть !!
Востаннє редагувалось leandro89; 15-12-2013 до 10:56
-
Як ви казали, перевірити конденсатори. Можливо, хтось ? у короткий.
А я дуже добре розумію. Я в такій же ситуації з Ecu з opel 1,7. У мене " 5 " у школі, але ні, що я можу працювати.
-
Ці картини відсилають нас з голови, деякі з повторенням пройденого на резистори йдуть добре, ще можна змінити все дадуть завжди проблеми... в будь-якому випадку зварні шви будьте обережні, не дати їй прийти одна над іншою
-
Тоді, перед заміною резисторів, я давав тільки на помилки, але не friggeva нічого. Може бути ? можливо, що НЕ маючи добре зробили які-небудь, зараз смажить, АЛЕ КУРИТИ ???
Тоді, можливо, що 2 на 2 мені дають одні і ті ж помилки ?? І конденсатори malandati ?? Я не думаю ...
Інший ще не смажить, але, чорт візьми, на мене, коли я торкнувся резистори !! Спалахнули обидва, я їх тримав, так само, з помилками.
Можливо, що СУМНІВНОГО походження картин, може дати вам ці проблеми ?? Але я змінив EEPROM !!
Але хтось районі Болоньї, я не пу? допомогти ?? Будь ласка !!
-
Ви повинні діяти, щоб кроки...перше, що вам посилав в дим, що зміни, які ви зробили... перевірка зварних швів і компоненти, які ви змінили, і ви починаєте йти на правильному шляху
-
Зварні шви зроблені дуже добре, я навіть дивуюся, як я зробив. Помилки, які я зробив ? був не повністю очистити панель від попередніх ставка. Але пу? довести ці проблеми ??
І, повторюю, всі помилки, які мені дають як ?? Я не думаю, що моя машина, як покласти cos? погано ..... (несправність освітлення, підсилювач керма і подушка безпеки основні)
АХ..... я помітив, що навіть вимкнувши і закривши машину рамках залишається ВСЕ включено....
-
C'? короткий...що заважає на лінії can і несправності всіх компонентів...ваша машина буде добре... ні, прибирання не робить, нічого не важливо, є зварні шви, що вони не холодні
-
Я не сумнівався, що моя машина ж добре 
Антоніо слухай, але ми говоримо про сукню, завжди на картину, чи не так? Я не хочу розбирати зараз навіть машина 
Я бачив, що резистори, які я поставив вони трохи відрізняються від оригінальних. В останні c'? написано 1R0 а ті, які я купив 1R00 "CRCW1206 Резистор T/R 0.25 ВТ,1%,1R"
Я взяв на відомих веб-компоненти російська, що знайома
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму