Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28
    Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146

Проблема шпигун fap після defap opel corsa 1.3 90 л. с.

Привіт всім, після defappato opel corsa 1.3 90 л. через кілька днів ? поява шпигуна fap і практично в діагностиці датчик перепаду тиску змінюється, як значення скидання fap індикатор зникає, але після якийсь інший день за кілька км знову з'являється, але помилки в діагностиці ваша система готова до використання і не з'являються.....*****і програми я використовував тільки loader, але, безумовно, swicth off не робив повного програмного забезпечення, тому не знаю, в якому пункті змінити, для цього ecu деякі душі, хороший добрий може дати мені вказівку на пункт, який потрібно змінити, і що значення дати, або я не знаю, postarmi правильний файл??? Додаю файл орі і мод величезне спасибі всім, хто мені допоможе...
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    не знаю, що робити, і тому я не можу допомогти тобі, і мені дуже шкода, я знаю з досвіду друзів, які коли-то помиляється, і не робить навіть carsoft-dpf-fap-офф.
    уго ---- президент A.E.P.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    не знаю, що робити, і тому я не можу допомогти тобі, і мені дуже шкода, я знаю з досвіду друзів, які коли-то помиляється, і не робить навіть carsoft-dpf-fap-офф.
    Привіт раз не добре це екю, ви повинні вручну скинути dtc's і інші елементи управління в файл, не ? легко, що потрібно зробити, випробувань, діагностики та ін.., покладених на кого-то, хто знає, як зробити добре, сервіс Онлайн-форум, наприклад, де люди підготовлені..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Але на цей автомобіль ? один 75cv немає 90

dpf.egr.mod.rar
    Спробуйте так

Привіт
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:35

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Citazione Спочатку Написав pabloescobar Visualizza Messaggio
    Але на цей автомобіль ? один 75cv немає 90
    Спасибі всім за відповіді, і, зокрема, pabloescobar, якому я відповідаю, кажучи, що машина в питанні ? 90 резюме

dpf.egr.mod.rar
    Спробуйте так

Привіт
    Вибачте, pabloescobar, якщо б ви могли знати, що ці правила зміни ви внесли?
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:36

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Той факт, раз, і я впевнений, що йде, чому? gi? я пробував на інших машинах, як це. Але з допомогою якого інструмента його написати?

ecm мене бачить, як 75cv

поклади нормальний зробіть reset service, а потім стріляти в них те, що вам я послав його і подивитися, якщо він йде для мене, я вже зробив раніше, і хоча кажуть, що soft не робить роботу добре, всі машини, які я зробив, вони ходять без проблем

драйвер ecm.jpg
    Це ? драйвер ecm мені
    Востаннє редагувалось leandro89; 14-12-2013 до 07:36

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Той факт, раз, і я впевнений, що йде, чому? gi? я пробував на інших машинах, як це. Але з допомогою якого інструмента його написати?
    привіт paploescobar, якщо це ти зробив раз, як infinityecu, тому що файли відрізняються?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    поклади нормальний зробіть reset service, а потім стріляти в них те, що вам я послав його і подивитися, якщо він йде для мене, я вже зробив раніше, і хоча кажуть, що soft не робить роботу добре, всі машини, які я зробив, вони ходять без проблем
    Pabloescobar дякую, але в будь-якому випадку я використав тільки loader, також як і раніше драйвер для ecm, якщо вона приймає з 75 л. с, але карту ? у 90 cv знаю, а в цьому випадку я можу спробувати, і нехай ви знаєте,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    173
    Це не тобі, я можу сказати, ugo насправді, коли я обробки файлу раз, і порівняно з infinity я бачив, що були різні так що не можу сказати

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ок, спасибі.

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми