Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

rolype
    Guest

Перепризначити блок керування EDC MSA 15.6

Я хотів би перепризначити блок управління на об'єкт, встановлений сула моєї Opel Vectra 2.0 X20DTL 82 К.С. (1997) і прийняти його на 100/110 К.С. я KWP 2000-тільки на самих ранніх зброю і буду вдячний за поради, як addentrarmi поступово в цьому питанні.

Щоб зробити діагностику за допомогою auto-com 2.11.1, що я вважаю, що відмінна програма.

Всі очі і вуха, щоб слідувати вашим вказівкам. Тепер спасибі за терпіння і добру підтримку.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    між тим, слід прочитати файл оригінальний блок управління
    потім ви повинні забезпечити програми типу ecm titanium або winols або map3d або ecm2001 або те, що пі? ви любите сов? можна вже? відкрийте вихідний файл і подивитися, як ? факт.
    потім, озброївшись багато терпіння, чому? вам доведеться зробити багато, і багато доказів

але тут ви обов'язково знайдете людей, готових дати вам відмінні поради, як робили (і роблять до цих пір зі мною!

rolype
    Guest
    Citazione Спочатку Написав magi1984 Visualizza Messaggio
    між тим, слід прочитати файл оригінальний блок управління
    потім ви повинні забезпечити програми типу ecm titanium або winols або map3d або ecm2001 або те, що пі? ви любите сов? можна вже? відкрийте вихідний файл і подивитися, як ? факт.
    потім, озброївшись багато терпіння, чому? вам доведеться зробити багато, і багато доказів

але тут ви обов'язково знайдете людей, готових дати вам відмінні поради, як робили (і роблять до цих пір зі мною!
    Дякую за відповідь, може ви порадите, які програми ? pi? використовується і де її можна знайти? Спасибі!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rolype Visualizza Messaggio
    Дякую за відповідь, може ви порадите, які програми ? pi? використовується і де її можна знайти? Спасибі!
    Програмне забезпечення у цьому форумі ви знайдете скільки завгодно (я прошу вас переглянути ваші уявлення і поглянути на правила,то як вам уже запропонував, читайте файл місця, і тоді ми починаємо разом.
    http://www.professionalchiptuning.ne...=4602#post4602
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

rolype
    Guest
    Але я можу їх вільно, або мені необхідно спочатку дістатися до 50 постів?

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Точно, після 50 ви можете запитати pasw для різних soft
    Якщо читати правила ви зробите ідея на всі
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

rolype
    Guest
    Citazione Спочатку Написав admin Visualizza Messaggio
    Точно, після 50 ви можете запитати pasw для різних soft
    Якщо читати правила ви зробите ідея на всі
    Той шлях ? ще довго між тим, де я можу знайти навчальний матеріал для addentrarmi в області? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    285
    подивіться, що ваш автомобіль збирає pcll32 29f010 і ви можете писати тільки через послідовний порт ,але так і не було kwp2000, тому я не знаю, якщо вносить в свою базу даних, як машина
    у будь-якому випадку спробуйте зробити ecu id і потім вставити результат ,ми бачимо, якщо вихідний файл знаходиться десь

rolype
    Guest
    Citazione Спочатку Написав pinotec Visualizza Messaggio
    подивіться, що ваш автомобіль збирає pcll32 29f010 і ви можете писати тільки через послідовний порт ,але так і не було kwp2000, тому я не знаю, якщо вносить в свою базу даних, як машина
    у будь-якому випадку спробуйте зробити ecu id і потім вставити результат ,ми бачимо, якщо вихідний файл знаходиться десь
    Я побачив, що на KWP 2000 моїй машині ? цього, я бачу, слідувати вашим вказівкам і місце укладення!

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •