привіт всім, тільки що зареєструвався на форумі. я намагаюся увійти в світ, чіп-тюнінг, сподіваюся ви потиснули руку... наперед дякую![]()
привіт всім, тільки що зареєструвався на форумі. я намагаюся увійти в світ, чіп-тюнінг, сподіваюся ви потиснули руку... наперед дякую![]()
Здрастуйте, зателефонуйте нам пі? info про вас, et?? де написати? що ви робите??
Терпіння і чеснота сильних..
мені 27 років, я ATD в сервіс BMW, і я завжди був пристрасним обробки... особливо природа електроніки... я б хотіла дізнатися, як зрозуміти, як куріння на карту екю.
я купив mpps V13, щоб почати і ecm titanium... що ви думаєте, ці програми йдуть добре?
Востаннє редагувалось leandro89; 10-12-2013 до 18:34
У mpps, не ? так надійно, то залежить від того, що автомобіля, який ви повинні зробити, щоб почати розуміти щось добре
Терпіння і чеснота сильних..
ви хочете, що ви мені порадите?
я хотів запитати, в ecm titanium ? можете видалити EGR? як ви це робите?
Востаннє редагувалось leandro89; 10-12-2013 до 18:34
Привіт і ласкаво просимо
ви їм дотримуюся, але якщо я можу бачити, ні карти, щоб побачити, то в ecm titanium, як вони fatte., щоб спробувати зрозуміти, як побудовані адреси
ласкаво просимо на форум, ми з ecm ? можна зняти клапан egr, але ви повинні знати, крива, що контролює, а не просто читати вашу картку в автомобілі, якщо ви не можете або ви не знаєте, що ви можете покластися на сервіс онлайн-форуму.
Привіт і ласкаво просимо, mpps ? хороший інструмент, але як і всі інструменти йдуть добре, на деяких ecu і погано на інших? з чого почати ? досить.
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини