Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 112

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

турбіна тріснула гольф 5

я кишить пацюками, як звір, сьогодні я розділила другий раз турбіна з моєї машини. і добре, як я, і туди, тому що в момент, масло в двигуні і пішов в кінцевому підсумку, все в глушник, asciando двигун сухий. Я побачив хмару диму в дзеркало заднього виду, і я зробив це вчасно зупинитися, інакше ви б прибили двигуна. Добре, що я замінив три місяці тому, і avr? факт, і так, і ні 5000 км. Те, що мене зацікавило й те, що ця турбіна з самого першого дня вив фінч? двигун не ходив на пари, що інший cio? оригінал з 130.000 км на плечах не було.Тепер мене народилася мутний, що ви думаєте????

garret
    Guest
    що турбіни були? гарретт?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    як оригінал, тобто в перший, так і другий, тепер, оскільки і на гарантії, я запитав, якщо я міг дати garret.Il продавцю, він відповів, що треба було побачити, якщо вони мають доступна, а якщо навпаки, то гаррет, я знаю, що гольф кріплення або один, що інший...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    ви автомобіль був зіставлений борг з першої турбіни, а потім, коли розділяти?, у abbasai влади, але я бачу, що я ще не вирішив нічого. Потім, як я сказав до цього свистів померти, що мені не здається нормальним...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    відповідно до тебе мансардний та найнадійніші KKK

garret
    Guest
    в теорії garrett має допуску, але fallata пу? іноді трапляється, на жаль, ваш гольф увійшов fap? якщо ви шукаєте в інтернеті, ви можете замінити тільки ядро осі хороші інші частини забезпечуються добре, коли у вас встановлений, ви змінили труб подачі і стоку масла?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    ні був KKK

garret
    Guest
    ок, було це зіставляється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    типовий гольф-audi, я чув багато турбіни маршрут ,поганий і ламається навіть від оригіналу в кілька км.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вибачте, що і fap пояснив, потім натовп на гарантії, тому на цей раз я і пішов добре

Сторінка 1 з 11 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •