-
проблема мінімуму audi 1.9
привіт у мого друга є audi a3 1.9 105 передостанній модель має проблему, через деякий час машина нагрівається нехай горить, а потім всі разом, здається, що число оборотів, конференц звичайно машина ? було зіставлено, що це може бути і очевидно, що c'? деякі rumone
-
АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF)
Зміцнює маса батареї перевіряє ефективність же і зарядка Dell генератора
-
? ймовірно, що батарея триває завантаження. двигун прискорює тільки, щоб завантажити його.
як говорить legendaryslave перевіряти, якщо генератор змінного струму зарядки, в іншому разі заряджання акумулятора за допомогою зарядного пристрою.
я думаю, щоб виключити проблеми відображення.
-
стан акумулятора ? добре ? було перевірено більше я говорив, проблема гикавки, як мінімум, велике спасибі за відповіді
-
навіть якщо батареї ? в хорошому стані може перебувати навіть тимчасово скачати.
як ? перевіряли?
для гикавка до мінімуму, слід перевірити баланс форсунок.
-
мене один раз і сталося на golf 4, на відміну від вашої справи не тільки в гарячій, але навіть в холод, постійні ридання і мінімум злегка нерівномірно все виправити, змінивши політ.....
-
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір і хорошого nottee.
-
ок, спасибі, хлопці, ми будемо робити різні тести,
-
Перевірив датчик витрати повітря цих моделей, не нові, на цей тип питань
-
хлопці, мій друг дякує вас дуже, чому? на даний момент проблеми вирішені, але дивний факт, що він намагався очистити щітки генератора, і вони все ще на 50 %
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму