доброго ранку мені вдалося встановити на windows 7, але з windows 8 не вдалося c'? той, хто зробив цю операцію, спасибі
доброго ранку мені вдалося встановити на windows 7, але з windows 8 не вдалося c'? той, хто зробив цю операцію, спасибі
привіт я думаю, ke ви говорите про версії c........, але я рекомендую зберегти на флеш і то ке колег на комп'ютері, коли вам це потрібно
повинно бути, але те, що в будь-якому випадку на іншому комп'ютері у мене працює добре, тому не має
Яка версія win8 у вас є партнер? однак, здається, ще немає, не сумісні
Привіт дорогий...то я дотримуюся думки, що на sw автомобілів ви завжди йдете в повільному темпі, потім я, наприклад, оптико-все для операційних систем p? pi? старі типу xp максимум сім, і всі дійсно повинно бути заповідь 32BIT!!!! в іншому випадку ви ризикуєте не запустити кілька програм
для версії, що ви маєте на увазі, якщо 8.1 ??? чому? я ще nn роблю перехід на 8.1, чому? у багатьох не рекомендують
ви абсолютно праві, але так як я взяв новий комп'ютер я не збираюся відформатувати і зміни операційної системи,
у будь-якому випадку я зробив влаштувати маленький ноутбук 10 дюймів знамениті eeepc так, маючи xp я можу зробити все, що від їх
Востаннє редагувалось leandro89; 17-12-2013 до 19:45
тому для win8 ще не може використовувати titanium?
і немає ще нічого, насправді я повинен був поставити virtual machine
і під virtual діє? я поясню, мені winols виявляє virtual machine, і посадити ...