Привіт, Хлопці у мене проблема з mpps хотів, щоб переписати машину вже написано з mpps але мені не знайти ecu..я пробував, якщо у нього проблеми тільки в klie намагаюся увійти в can, але нічого не trva вірите ke я можу кинути його?
Привіт, Хлопці у мене проблема з mpps хотів, щоб переписати машину вже написано з mpps але мені не знайти ecu..я пробував, якщо у нього проблеми тільки в klie намагаюся увійти в can, але нічого не trva вірите ke я можу кинути його?
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
спробуйте на alrtra автомобіль тест ea reistallere драйвери
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Ви знаменує напруга живлення?
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
я легенда видалити драйвер пробую інші машини, то перевірте роз'єм eobd подивитися, що ви не були sfilai від проводки,,,,,
я намагався як у kline се в лінії can...він мені повідомляє, напруга, як тільки я роблю ecu id нас дуже важливо, і в кінці говорить мені, ecu не знайшов
Не існує швидких автомобілів... Але тільки важкі ноги!!!!:cool::cool:
і трапилося мені якийсь час назад на seat leon edc 15 і, якщо я правильно пам'ятаю, я зробив так, recovery, або повільне читання, що-то, і все працювало.....вибачте nn надати вам правильне рішення, але я не пам'ятаю добре, чекаємо підтвердження, хтось більш досвідчений.......
? сталося зі мною кілька тижнів тому на mtj 90 к. с ecu spansion.
Перевстановити всі, і повторіть спробу...
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
спробуйте "повне читання" і режим? recovery...чи в школі...можливо, щось вас посилає tilt
On the bench is a good way to test