Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Обговорення: Файл zip rail EDC16C39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591

Файл zip rail EDC16C39

привіт всім, у мене два автомобіля, які дають помилки p0091 помилка rail, два edc EDC16c39 882-772

Я заявляю, що я і зробив звичайну карту, але помилково rail, а також з мапу акції, я не розумію, де знайти проблему, ми fattop ж тести з іншими авто завжди ж ecu і проблема тут навіть з rail акції, ви можете допомогти мені зрозуміти, якщо c'? деякі проблеми p обмежувач на карті?

додаю золотих і 2 карти, сповнені низькі, тому що він літати monomassa і посиленого зчеплення
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    я не можу див. прикладену карту, але ця проблема, як правило, відбувається від дизельного фільтра забиті або від бруду в баку, або обидва.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    файл " ori ви ж проблема?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ні, дивні проблеми ? що третій автомобіль з карти rail moddate так само йде добре, я починаю думати, що вони мають регулятор тиску трохи кульгав, або ж проблеми в системі nieizione, я inietto 110 мм3 палива в 1720-бар і навіть виправляють багато інжекторів, ніколи не помилка rail

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Verbania
    Повідомлення
    286
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    ні, дивні проблеми ? що третій автомобіль з карти rail moddate так само йде добре, я починаю думати, що вони мають регулятор тиску трохи кульгав, або ж проблеми в системі nieizione, я inietto 110 мм3 палива в 1720-бар і навіть виправляють багато інжекторів, ніколи не помилка rail
    чому? в першому повідомленні ви пишете, що у вас проблеми навіть з файлу stock (оригінал), а вище пишете, що проблема не у вас?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    значення витрати і тиску, якщо вони кажуть, мало, якщо не сказати, яка швидкість? їх запитайте.
    витрата ? так багато тиску, так, але, якщо ви їх попросіть про inadegauati ви можете створити проблеми

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Ви пробували отримати журнал і порівняти дані ліжка?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    тому що я висловив погано!!! автомобілі 2, нехай помилка в пам'яті rail, atra від відмову у додаток до ladciare помилка в пам'яті, suca alice помилка виразу

я хотів би спробувати витягнути журналу 2 хлопчика мого клубу і не мають діагнозу і далеко, заднім числом, я б вже зробив
    Востаннє редагувалось leandro89; до 02-12-2013 22:50

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Просто щоб зрозуміти, умова, яка приносить виникають помилки, які ви, на високих обертах, після різкого швидке і повному навантаженні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Звичайно і очевидно, проблема і помилка на 3000 об близько-ступінчаста середній високі, тому. 4 і 5* pi? що ще, на цих обертах насос може вже? наприклад, заглушити чудово 1700 бар

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •