Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    9

Кращий спосіб впливати на dpf

Привіт,
    прошу експертів думки про системах перепризначення для trucks:
    Ви думаєте, про що ? кращий спосіб втрутитися на важких, промислових і сільськогосподарських?
    Чи знаєте ви ? можете працювати на dpf і різних пристроїв, навіть не маючи в своєму розпорядженні Damos? Якщо ні, у вас є які-небудь поради, де знайти?

Я не маю транспортного засобу, зокрема, але, враховуючи, що я розмовляв з друзями (механічні), мені було цікаво, який шлях більше? простий і ефективний спосіб роботи над ним (звичайно, вітаються також поради, системи офіційних)

Спасибі!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Тоді на вантажівку Iveco ми будемо inibiamo роблю:
    Якщо ? €4 резисторів на датчики температури, поки не заб'ють близько 70C і опір на поплавок в Adblue, pin 3 діагнозу потрібно читати, принаймні, -11 градусів (температура при якій замерзає), якщо транспортний засіб ? €4, і він не має NoX вихлопних газів, не повинні йти в recovery.
    Якщо ? €5 ми завантажуємо масив даних dell'€4 і ті ж дії останнього.
    За 6 все ще в стадії тестування. Не питайте мене, значення опорів, що не скажу! ! А мені не пам'ятаю! Тільки я, трапляється, управління і дам вам знати!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    9
    Велике спасибі за відповідь pi? детальний!
    Користуюся вашою добротою, щоб запитати вас інша інфо.. доводилося працювати на кошти, Caterpillar або Isuzu? Я завжди кажу про видалення FAP/DPF

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Сьогодні Visualizza Messaggio
    Тоді на вантажівку Iveco ми будемо inibiamo роблю:
    Якщо ? €4 резисторів на датчики температури, поки не заб'ють близько 70C і опір на поплавок в Adblue, pin 3 діагнозу потрібно читати, принаймні, -11 градусів (температура при якій замерзає), якщо транспортний засіб ? €4, і він не має NoX вихлопних газів, не повинні йти в recovery.
    Якщо ? €5 ми завантажуємо масив даних dell'€4 і ті ж дії останнього.
    За 6 все ще в стадії тестування. Не питайте мене, значення опорів, що не скажу! ! А мені не пам'ятаю! Тільки я, трапляється, управління і дам вам знати!
    здрастуйте, ви можете пояснити мені, cos'? набір даних (думаю, що це файл конфігурації) і де знаходиться? привіт і спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    навіть якщо мене не цікавлять пікапи я приєднуюся до питання колеги про datset!!!і тільки цікавості", професійно!!!
    Citazione Спочатку Написав сиско Visualizza Messaggio
    здрастуйте, ви можете пояснити мені, cos'? набір даних (думаю, що це файл конфігурації) і де знаходиться? привіт і спасибі
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    121
    коли я знаю, що я справжня проблема народжується з volvo, який має датчик температури вбудований датчик nox, а потім використовувати той же насос scr iveco

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Ні, їх ніколи не..., Але є датчик NoX вихлопних газів?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Практично dataset б версію програмного забезпечення, завантаженого в ECM. Тому у випадку якщо ви плануєте або немає датчик NoX, і, отже dereting! Вибачте за затримку мого відповіді.. я Сподіваюся допомогти мій невеликий досвід. Однак я думаю, цього достатньо, щоб зробити copy-paste з одного stralis pre 5 євро файлу орі в блоці керування двигуном.... Хто-то, хто знає більше? може підтвердити, якщо я кажу, фігня? Спасибі!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав Сьогодні Visualizza Messaggio
    Практично dataset б версію програмного забезпечення, завантаженого в ECM. Тому у випадку якщо ви плануєте або немає датчик NoX, і, отже dereting! Вибачте за затримку мого відповіді.. я Сподіваюся допомогти мій невеликий досвід. Однак я думаю, цього достатньо, щоб зробити copy-paste з одного stralis pre 5 євро файлу орі в блоці керування двигуном.... Хто-то, хто знає більше? може підтвердити, якщо я кажу, фігня? Спасибі!
    тому, якщо я правильно зрозумів, ви цього не зробите ви, але який-то ваш колега робить, що і ви не зовсім зрозуміло все, просто цікаво, щоб знати, як різні виробники, dislocano різних info ecu, scania, наприклад, існує файл, який зберігається coo (cordinatore) і icl (у рамках dtrumenti), який містить цей тип інформації і не тільки; здрастуйте!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Я-не частина програмного забезпечення, але attuo практична частина, у всякому разі у мене є досвід деяких транспортних засобів, проданих відправити в Дубаї кілька років тому, ми говоримо вже в перші місяці 2008 року ? необхідно знизити транспортні засоби, так як вони не могли бути спорядженням ad blue! І з допомогою техніка Iveco ? при завантаженні даних euro4.

Тому прошу роз'яснень... Я вписаний в цей форум, щоб зрозуміти!
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 13:05

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •