Результати 1-10 з 10

Обговорення: різних змін,

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92

різних змін,

Який ? кращий спосіб зробити карту?
    Я читав, що є кілька способів, табличної та історичних пам'яток.
    Як вони працюють і як ви думаєте, що ? краще і більше? простий для новачків?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав fabio1207 Visualizza Messaggio
    Який ? кращий спосіб зробити карту?
    Я читав, що є кілька способів, табличної та історичних пам'яток.
    Як вони працюють і як ви думаєте, що ? краще і більше? простий для новачків?
    також в таблиці можна змінити в моменти, можливо, ви мали на увазі в пікселях або у відсотках або в табличній або в 2d, існують різні способи і філософії, щоб змінити ебу, деякі кажуть, що краще всього, є ще інший, я кажу, що те, що має значення-результат.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    вам спасибі, іван мав на увазі історичних пам'яток, або inpercentuale вибачте промах

у відсотках
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-11-2013 до 22:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    143
    У таблиці за допомогою клавіші відсоток.

Banned
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Пескара
    Повідомлення
    75
    Хороший спосіб, щоб зробити номер, гарний обговорення дуже пізнавально

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Відомо також я....багато відповідей, але мало допомагає !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав Брат Visualizza Messaggio
    Citazione Спочатку Написав wailer Visualizza Messaggio
    Відомо також я....багато відповідей, але мало допомагає !
    отже, те, що кожен з нас має спітнілий і заплатили за роки роботи, повинен spiattellarlo в інтернеті. Якщо ви хочете зробити культури є курси або самоук з машиною, яка змушує від свинки, або ще змініть карту, і запитайте думку в розділах, присвячених.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    отже, те, що кожен з нас має спітнілий і заплатили за роки роботи, повинен spiattellarlo в інтернеті. Якщо ви хочете зробити культури є курси або самоук з машиною, яка змушує від свинки, або ще змініть карту, і запитайте думку в розділах, присвячених.
    Але відповісти, а не відповіді або псевдо-відповіді, які служать для того, щоб збільшити кількість повідомлень, не ? красиво.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт, personalemte використовувати як один ке інший, x наприклад, якщо мені потрібно прокласти з точки dipo egr x приклад використання 2d графіка, навіть гк? у табличній немає...якщо я повинен зробити крок я роблю, можливо, табличній, то я бачу також, як криві на графіку, залежить також від того, ke я, не торкаючись ? na, що мені все одно, я не знаю, якщо я sprigato добре, але я не знаю, як сказати тобі,...ke програми вийшов x, щоб зробити зміни?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    тоді я відповідаю найпростішим способом зіставити машину і щось особисте, у кожного свій метод,проблема полягає в розумінні того, що зачіпає і, як доторкнутися до нього.
    Поясню метод, який я використовую, я не знаю, якщо не краще, але і те, що я зміг зрозуміти, після року пошуків і досліджень,я попереджаю тебе, я новачок, я не експерт, і все, що я вивчав, я дізнався, для applicarlosulla моєї машини. Для відображення автомобілів, які ви повинні з'ясувати, скільки форсунок впорскує від золота допомогою діагнозу зрозумів, це ви шукаєте, щоб збільшити це значення, тому що на дизельні двигуни з більш " нафта має ще й пара коней,вдалося це зробити, відповідати обсягом замітки обмежувачі крутного моменту і, що дуже важливо, навіть в карту педалі. Ми як і раніше не так багато ще сказати, я просто скорочено все.

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •