Дорогі друзі,
Я закрив EGR на моїй ALFA 156 115cv з EDC15C7, роблячи завантаження файлу-орі від CARSOFTWARE.
Не горить, але діагноз, multiecuscan я виявляє помилку ( P404, якщо я правильно пам'ятаю).
І правильно, що це так?
Спасибі.
Дорогі друзі,
Я закрив EGR на моїй ALFA 156 115cv з EDC15C7, роблячи завантаження файлу-орі від CARSOFTWARE.
Не горить, але діагноз, multiecuscan я виявляє помилку ( P404, якщо я правильно пам'ятаю).
І правильно, що це так?
Спасибі.
я не думаю, що carsoftware особа добре ці ecu, краще його видалити вручну, однак, видаливши EGR від файлу, навіть якщо зняти роз'єм не повинен принести ніяких помилок
Терпіння і чеснота сильних..
Ну, EGR ? фланцевий частково (мені було фланцевий, механік, кілька років тому, з листа, який мав отвори малих розмірів).
Потім я закритий карту, але діагностики виявляє помилки, на відміну від ypsilon 70cv, що не помічає абсолютно нічого.
Pi? пізно upper? і орі, що noegr.
привіт giary якщо місць в реж. ми намагаємося зрозуміти, що сталося
я не дивився цей мод, але я можу заспокоїти вас, сказавши вам, що з класичної виключення egr на edc15c7 в діагностиці залишається помилкою, навіть якщо все працює, налаштувати, і не горить жоден індикатор.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Добре, дякую.
Це те, що я хотів би знати. Виняток ? було добре...
Істина? ? що, так? машина, як вчора, раптово вимикається (для цього я запустив інше обговорення), я ? прийшли сумніви в тому, що помилка EGR, може бути, були свої обов'язки?, замість цього, мабуть, не ? cos?.
Спасибі всім за ваші цінні зауваження.
Абсолютно нічого! Ви були прозорі.
Непорозуміння ? довелося від моєї повільності при запису, що призвело до того, що повідомлення accavallassero!
Востаннє редагувалось leandro89; 22-11-2013 до 03:19
Якщо ви хочете його видалити вручну карту зробите спокійно, навіть якщо просто поставити простий аркуш закрито, і вирішіть проблему в джерелі без мода в ебу. в edc 15 на відміну від edc16 не дають помилку в карті, якщо закриті ручної роботи, принаймні, що не буде зламано, працює клапан, для? як правило, просто дайте йому па чиста, і ви йдете вперед.
так, знаю, що не schizzinose, як EDC16, але я хотів, щоб вона карта, що ? pi? швидко.
Але якщо мене виявить помилку ? що ? несправність клапана EGR?
Навіть якщо це й так? це було, ? справді дивно, чому? соленоїд, здається, працює (пробував з MULTIECUSCAN у режимі? тестування приводів)!!!