привіт, хлопці у мене є гольф 105л.з plus перепризначений, я хотів би знати, як ви думаєте для усунення мерехтіння холостого ходу, тобто мінімум не регулярні, що я повинен змінити або опустити в початковий стан, щоб видалити його???????
привіт, хлопці у мене є гольф 105л.з plus перепризначений, я хотів би знати, як ви думаєте для усунення мерехтіння холостого ходу, тобто мінімум не регулярні, що я повинен змінити або опустити в початковий стан, щоб видалити його???????
Якщо робота перепризначення ? було зроблено, як задумано, не повинно бути тремтіння, може бути проблема ? на инжекторах, що зловили трохи забруднений паливний і вони зруйновані. Може бути, спробуйте накласти трохи присадок, нічого дивного в тому, що це система.
я не думаю, що проблема бруду я поставив інші карти, де я збираюся виправити обмежувач крутного моменту, і проблема, здавалося, зникли, зараз не пам'ятаю, якщо треба підняти або опустити її нижче тисячі обертів...
Тим більше, що розділ ? з бензинових двигунів
тим більше, що мені здається, що ви коли-gi? відкрити потік про ваших обмежувачі
як правило, не ? проблема, карта:
якщо ? було вироблено розгортання хоча б раз, ви повинні використовувати або шаблони специфікації для введення в фазу, або діагноз для їх тонкої настройки. Вирішують? багато проблем.
Якщо є насос форсунки, ви повинні налаштувати в грі використаний приводу
якщо досі залишається проблема, діагноз піднімається мінімум 20-30 оборотів в хвилину, і часто проблема зникає
якщо ви все ще не вирішена, треба думати-й? у нижній частині на инжекторах та інші речі...
точно, не має сенс почати зіставити з 1000 обертів
Ви повинні повернути автомобіль з карти " ori і пробувати, інакше так ризик плутанини
Чи не поділяється знання залишається самоціллю.
з оригінальною карті не знає, ось чому я переконаний, ce, будь-то карти, мод. але для того, щоб підняти мінімальну карту можна зробити і в які адреси?????'???
я дав образотворчих задоволення від на дорозі