Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

мерехтіння, як мінімум, на

привіт, хлопці у мене є гольф 105л.з plus перепризначений, я хотів би знати, як ви думаєте для усунення мерехтіння холостого ходу, тобто мінімум не регулярні, що я повинен змінити або опустити в початковий стан, щоб видалити його???????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо робота перепризначення ? було зроблено, як задумано, не повинно бути тремтіння, може бути проблема ? на инжекторах, що зловили трохи забруднений паливний і вони зруйновані. Може бути, спробуйте накласти трохи присадок, нічого дивного в тому, що це система.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я не думаю, що проблема бруду я поставив інші карти, де я збираюся виправити обмежувач крутного моменту, і проблема, здавалося, зникли, зараз не пам'ятаю, якщо треба підняти або опустити її нижче тисячі обертів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di matech
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Et
    41
    Повідомлення
    353
    Тим більше, що розділ ? з бензинових двигунів

тим більше, що мені здається, що ви коли-gi? відкрити потік про ваших обмежувачі

як правило, не ? проблема, карта:

якщо ? було вироблено розгортання хоча б раз, ви повинні використовувати або шаблони специфікації для введення в фазу, або діагноз для їх тонкої настройки. Вирішують? багато проблем.
    Якщо є насос форсунки, ви повинні налаштувати в грі використаний приводу
    якщо досі залишається проблема, діагноз піднімається мінімум 20-30 оборотів в хвилину, і часто проблема зникає
    якщо ви все ще не вирішена, треба думати-й? у нижній частині на инжекторах та інші речі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав MaTech Visualizza Messaggio
    Тим більше, що розділ ? з бензинових двигунів

тим більше, що мені здається, що ви коли-gi? відкрити потік про ваших обмежувачі

як правило, не ? проблема, карта:

якщо ? було вироблено розгортання хоча б раз, ви повинні використовувати або шаблони специфікації для введення в фазу, або діагноз для їх тонкої настройки. Вирішують? багато проблем.
    Якщо є насос форсунки, ви повинні налаштувати в грі використаний приводу
    якщо досі залишається проблема, діагноз піднімається мінімум 20-30 оборотів в хвилину, і часто проблема зникає
    якщо ви все ще не вирішена, треба думати-й? у нижній частині на инжекторах та інші речі...
    А все, додавши: оригінал робить?
    Одна річ: ви modda завжди вище 1000 обертів abbodanti, якщо ви торкнулися також нижче ви не маєте чіткого уявлення і, можливо, хтось зробив карту, він зробив так ще потраплю.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    точно, не має сенс почати зіставити з 1000 обертів

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Ви повинні повернути автомобіль з карти " ori і пробувати, інакше так ризик плутанини
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    з оригінальною карті не знає, ось чому я переконаний, ce, будь-то карти, мод. але для того, щоб підняти мінімальну карту можна зробити і в які адреси?????'???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zioweb
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    143
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    з оригінальною карті не знає, ось чому я переконаний, ce, будь-то карти, мод. але для того, щоб підняти мінімальну карту можна зробити і в які адреси?????'???
    Якщо з карти, орі не робить, це означає, що картка, яка у вас є час ? сміття... пропустити виступ збільшення мінімального

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    я дав образотворчих задоволення від на дорозі

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді