Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16
    nerocarbonio77
    Guest

зіставленні альфа 159 170 к.с., видалення dpf

Шановні експерти електроніки у мене є проблема, яка, я сподіваюся, ви, якщо не розв'язати її, принаймні, направити мене до рішення..
    нещодавно я зробив зіставити моя альфа 159 170cv євро-5 з видаленням фізичної та електронної dpf ... тільки що після приблизно 600 км ? горить індикатор "очищення dpf не вимикайте живлення автомобіля" автомобіль ? рідини тільки цей індикатор ? горить вже близько 1000 км і 5 днів... мені сказали, що йде відключений лічильник з бетону, заплановані... це? а як можна? визнати його в карту..? help... conosiderato, що ки я зробив свою роботу, на жаль, в даний час знаходиться в 900 км (я був у відпустці...!!!)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав nerocarbonio77 Visualizza Messaggio
    Шановні експерти електроніки у мене є проблема, яка, я сподіваюся, ви, якщо не розв'язати її, принаймні, направити мене до рішення..
    нещодавно я зробив зіставити моя альфа 159 170cv євро-5 з видаленням фізичної та електронної dpf ... тільки що після приблизно 600 км ? горить індикатор "очищення dpf не вимикайте живлення автомобіля" автомобіль ? рідини тільки цей індикатор ? горить вже близько 1000 км і 5 днів... мені сказали, що йде відключений лічильник з бетону, заплановані... це? а як можна? визнати його в карту..? help... conosiderato, що ки я зробив свою роботу, на жаль, в даний час знаходиться в 900 км (я був у відпустці...!!!)
    тим часом ви могли б розмістити файли орі, і моделювання, і, безумовно, ви отримаєте відповіді в цьому форумі є багато людей, які тебе можуть проконсультувати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    точно, ви зробили дати вихідний файл і змінив???

nerocarbonio77
    Guest
    може бути, я міг би... я повторюю, роботу я зробив, коли я був у відпустці... і так як машині близько 600 км, не дав мені проблем, я не думав, дозвольте мені дати файли, потім, коли я їхала додому по автомагістралі ? горить він шпигун.. знову ж таки, я не від проблем з машиною...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    ти якийсь інструмент, chiptuning, щоб читати карту змінено ID вашого блоку?
    оригінальний файл можемо його відновити з допомогою ID вашого ебу, але якимось чином, ви повинні прочитати його, в іншому випадку ? триває допомогти тут

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    може бути, я міг би... я повторюю, роботу я зробив, коли я був у відпустці... і так як машині близько 600 км, не дав мені проблем, я не думав, дозвольте мені дати файли, потім, коли я їхала додому по автомагістралі ? горить він шпигун.. знову ж таки, я не від проблем з машиною...
    не проблема завантажити мод оригінальної знаходимо його
    а пост треба було створювати в правильному розділі.

nerocarbonio77
    Guest
    немає... не в змозі прочитати, не у мене є все необхідне для проживання...не знаю, я міг би пішли farmeli ***** від гі я зробив роботу... чи б хтось зробив таку ж роботу і знаю, що змінити

nerocarbonio77
    Guest
    прости мене.. що мені скачати? та де.. якщо я помилився розділом прошу вибачення...

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    немає... не в змозі прочитати, не у мене є все необхідне для проживання...не знаю, я міг би пішли farmeli ***** від гі я зробив роботу... чи б хтось зробив таку ж роботу і знаю, що змінити
    fatteli відправити x -**** потім ми бачимо, попросіть в магазині онлайн-форум x послідовний

nerocarbonio77
    Guest
    ок, я повинен купити, чи що?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •