Результати 1-6 з 6

Обговорення: привіт всім

Перегляду "Гібрид"

cad1990
    Guest

привіт всім

всім привіт, я дієго, студент машинобудування в рим, і я любив обробки! я хотів би зрозуміти, що в пі? на обробку блоків управління, також чому? нещодавно я подарувала millenium і willen, але не s? як їх використовувати! існують тексти, де почати, зрозуміти, як він обробляє ебу, то керівництво деяких програм для читання і редагування карт? я кілька гаражів і станцій технічного обслуговування, так і у римі, що в калабрії, так як я займаюся механічної обробки на двигунах гоночних, і не тільки, з допомогою осцилографа дуже добре, і можу зробити діагностику, де самодіагностика зупиняються, я намагаюся, компонент за компонентом, тому я вважаю відмову майже завжди, але, як ви добре знаєте, це займає дуже багато часу. прямо зараз ? від p? що я хотів би зрозуміти цей світ! Спасибі всім і поздоровлення для форуму

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    привіт Дієго, прекрасне уявлення, я бажаю тобі приємного перебування ,активно беручи участь у форумі, безумовно, ви зможете знайти всю необхідну інформацію, яку ви повинні

nerocarbonio77
    Guest
    привіт, бен прибув

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Привіт і benarrivato,на жаль, так і справжні керівництва не існує, але, проте, матеріал цікавий,як вам було запропоновано, якщо ви будете активно входити в кілька цікавих речей, які допоможуть вам багато на вашому шляху,також у цьому форумі ви знайдете те, що ви не зможете знайти ніде, і cio? у umilt? тому, якщо ви попросите інформацію ви отримаєте, безумовно, чудові відповіді.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

cad1990
    Guest
    ок, тоді ми, безумовно, добре, так? моя характеристика ? у umilt? і забезпеченість?! дякую ще раз

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    привіт перебування добре

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення