Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 38

Обговорення: Mito 1.4 t-jet 120

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93

Mito 1.4 t-jet 120

привіт всім, у мене проблема з mito 1.4 t-jet 120 на практиці власник зламав турбіна оригінал, і мені довелося замінити його в 155hp тільки тепер у мене проблема на практиці машина мені закриває метелик, коли щуки overboost так що я думаю, якщо це було можливо, - єдиний, де кількість обладнання для запису файлів в 155 на 120, або мені потрібно, щоб змусити йти, щоб видалити біт метелик файлу 120 подякувати всіх, хто хоче мені допомогти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    потрібно riadeguare все,в іншому випадку порівняйте свою карту з цією 155 hp і дивитися відмінності..або знижує пік тиску залежить від того, що ви хочете зробити..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    На практиці машина мені відірватися, особливо, коли вона простягла до 4, і я хочу вирішити цю проблему діагностики я бачу, що тут тільки піку тиску закривається falfalla. Що ви розумієте під riadeguare tt? Крім того, мене цікавить, чи є ? можлив. обмін карт на бб обладнання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    На практиці машина мені відірватися, особливо, коли вона простягла до 4, і я хочу вирішити цю проблему діагностики я бачу, що тут тільки піку тиску закривається falfalla. Що ви розумієте під riadeguare tt? Крім того, мене цікавить, чи є ? можлив. обмін карт на бб обладнання?
    ви не можете зробити обмін з іншим hw. порівняйте карту 155 с, що на 120 і коригувати тиск в турбо-overboost і ін'єкції. в іншому випадку завжди від ecu знизьте пік overboost і проблема зникне. і нормально, що єдиний, тиск turbona більше spienge більше повітря. і мене 7.9.10 працюю в ціль, як стратегії відновлення закриває дросельну заслінку. від diagosi не вирішуйте нічого, не застрахований.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Дякую за інформацію по обміну карт це цікавило мене, а ? нормально і вони в курсі, що там? що ви говорите про тематики роботи турбокомпресора і діагностика л я використовуваний, щоб зробити журнал ще раз спасибі привіт

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    привіт всім, у мене проблема з mito 1.4 t-jet 120 на практиці власник зламав турбіна оригінал, і мені довелося замінити його в 155hp тільки тепер у мене проблема на практиці машина мені закриває метелик, коли щуки overboost так що я думаю, якщо це було можливо, - єдиний, де кількість обладнання для запису файлів в 155 на 120, або мені потрібно, щоб змусити йти, щоб видалити біт метелик файлу 120 подякувати всіх, хто хоче мені допомогти

Отримати файл tjet 155cv можливо, з hw ідентичний травень? картку і голос у голос, порівнює і намагається копіювати схожих значень і помістити їх на карту 120 cv вручну, перш за все, розглядаю, добре, гостинний лімітери і параметри turbo........

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Дякую за пораду, а то я зробив на час, сьогодні, щоб зробити карту, однак, якщо я повинен був доставити машини я стояв механічно на рг якраз мені повідомляє, вирішую на карті. Я хотів би запитати вас, якщо linitazione метелик можна зрозуміти, порівнюючи два файла-єдиний, hw 1.4 атмосферне, у версії 78 і 100hp?

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Дякую за пораду, а то я зробив на час, сьогодні, щоб зробити карту, однак, якщо я повинен був доставити машини я стояв механічно на рг якраз мені повідомляє, вирішую на карті. Я хотів би запитати вас, якщо linitazione метелик можна зрозуміти, порівнюючи два файла-єдиний, hw 1.4 атмосферне, у версії 78 і 100hp?
    Не для всіх ситуацій і дійсно, але все залежить від того, що ви повинні зробити і отримати

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви повинні завантажити файл 2 мега 155 к. с. з тим же hw
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    93
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    ви повинні завантажити файл 2 мега 155 к. с. з тим же hw
    хто каже мені, що треба пу? робити, хто ви, я новачок і повинні завдавати шкоди, а мені йде саме nn мене, я беру з вас ? мій вентиляційних.... ви коли-небудь зробили подібне зміна програмного забезпечення на тому ж обладнанні?

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •