Результати 1-6 з 6

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229

думку карта zafira, 150 к.с.,

привіт, хлопці,сьогодні я ? приїхав клієнт скаржиться, проблем безперервної регенерації фільтра твердих частинок. про машину я сказав, що кілька днів, перш ніж був зіставлений з "кухар " у місті. я додаю 2 файлу орі і модів на ваш погляд. на мій погляд, виражається в одне слово: КАТАСТРОФА. ви думаєте, що автомобілі курить, навіть на холостому ходу!
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 23:06

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    132
    Citazione Спочатку Написав voglioimparare Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці,сьогодні я ? приїхав клієнт скаржиться, проблем безперервної регенерації фільтра твердих частинок. про машину я сказав, що кілька днів, перш ніж був зіставлений з "кухар " у місті. я додаю 2 файлу орі і модів на ваш погляд. на мій погляд, виражається в одне слово: КАТАСТРОФА. ви думаєте, що автомобілі курить, навіть на холостому ходу!zafira_b_hw_z19dth_sw_798.rar
    Привіт, задоволення, не в образу, по-моєму ? жах, ця карта негативні моменти, а потім раптом дані високі частоти обертання, що йдуть не повністю або не було не потрібно і я ніколи не бачив карту fatat таким чином, а я можу provarea собі mappicina, починаючи від орі і, можливо, якщо ви хочете, спробуйте, а потім ? нормально, що курить дизель, і, оскільки в точках, в якому не повинно бути дано, - загалом, ЖАХ, згідно з моїми смаками і способів зробити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    привіт спасибі за відповідь карту я повинен відзначити, що я не зробив це сам, але вона в районі, який вважається, хто знає-чі. а потім люди приходять у майстерню, щоб скаржитися ..... клієнт вже пішов, радий, так як я переробив файл, я особисто
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 29-10-2013 до 23:08

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    привіт, хлопці,сьогодні я ? приїхав клієнт скаржиться, проблем безперервної регенерації фільтра твердих частинок. про машину я сказав, що кілька днів, перш ніж був зіставлений з "кухар " у місті. я додаю 2 файлу орі і модів на ваш погляд. на мій погляд, виражається в одне слово: КАТАСТРОФА. ви думаєте, що автомобілі курить, навіть на холостому ходу!
    Але сажовим фільтром випадково ? був знятий????? Gl підвищень, які були дані, ви їх добре контролюється?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав infinityecu Visualizza Messaggio
    Але сажовим фільтром випадково ? був знятий????? Gl підвищень, які були дані, ви їх добре контролюється?
    щоб зрозуміти, чи добре ви повинні побачити файл mod...і катастрофа..кроком негативні,тиск турбо і обмежувачі крутного моменту даних у разі..... скільки людей ce навколо, який претендує тренер, а потім погляньте на карту клієнта незадоволеним, і ви розумієте, що ви-це говорить говорить....

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    щоб зрозуміти, чи добре ви повинні побачити файл mod...і катастрофа..кроком негативні,тиск турбо і обмежувачі крутного моменту даних у разі..... скільки людей ce навколо, який претендує тренер, а потім погляньте на карту клієнта незадоволеним, і ви розумієте, що ви-це говорить говорить....
    Мені шкода, що я не можу завантажити mod файл, який ви відправили раніше, на початку посту? ? також вірно, що, якщо ви повинні використовувати логіку, і багато хто вважає, що бути chiss? хто і в кінці кінців, роблять тільки погане враження, але в підсумку ви вирішили?

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •