Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 73
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54

рада на ecu з ладу touareg 5.0 v10

Привіт всім, як моя перша тема я хотів би запропонувати гарні rognazza, що я тягну вперед кілька днів.
    Клієнт від місяця touareg 2004 5.0 v10 тримач casusa в ecu з ладу.
    Я заявляю, що цей клієнт зробив навколо різних людей, які до кінця не вдалося, тому я знайшов ecu вже розібрали багато e2prom вже risaldate(я думаю, що, прочитавши файл для іммо).
    Я відразу зрозумів, що той, хто намагався підштовхнути машину повністю ігнорується, що автомобіль має подвійний екю edc16u1, і він займався тільки на одній, переконаний, звичайно, що він лише один(бо раніше не виходило, розібрали).
    Перше, що я зробив ? була в тому, що клонувати ecu з ладу, з іншого працює. З першим ecu орі не йшов memmeno стартером, з цієї клонованої ви, але я машини не заводився.
    Я зробив діагностику за допомогою vcds, і я виявив, що на обох ебу мене з'являється помилка e2prom на них, а не MIL ON.
    Тут і далі абсолютна темрява:
    Проблема ? не знаю, що зробили люди до мене, але, перш за все, що вони вклали благословив e2prom.
    Я спробував відкрити другий ecu і зробити резервну копію всього.
    Я порівняв файли першої та другої ecu за допомогою циферблатного індикатора бінарних, і я помітив, що файли у ліжку вони всі однакові, за винятком змісту відповідних e2prom, а то вони зберігають той же n?шасі.
    за допомогою програми я спробував видалити іммо для evitar проблеми, але нічого, все та ж помилка.
    Сподіваюся, я тебе не навів сон, але мої питання наступні:
    1)який? екю master і slave?
    2)ecu повинні мати точно такі ж файли, або майстер повинен відрізнятися, що з раб?
    3)проблема запуску лежить у файлі e2prom?
    4) хтось із резервного копіювання відповідних ecu прочитати bdm?
    5) існує файл з так званим "діва", що дозволяє мені привести в рух машини без урахування іммо і відмінність між master і slave?

Заздалегідь спасибі тим, хто буде знати, дайте мені відповідь, і вибачте, якщо я занадто захопився занадто

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    цієї машини ? дуже складний, я пропоную шукати в мережі pdf, підписаними ssp 298 і ssp 304....я відправив посилання, де їх можна було знайти, але пост ? очікує модерації для chiss? чому....
    однак, ecu, що машини не master і slave, як ти кажеш, але кожен з них отримує сигнали і керує лише один ряд..тоді як спілкуються один з одним, щоб управляти двигуном...
    тому я вважаю, що будь-яке втручання ви обличчям до ecu, то обов'язково потрібно зробити і в іншому..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    - дякую за допомогу...не будучи магом, я стаю тупіший.. :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    привіт.... тоді.... також я грав трохи на цей тип автомобіля.... в принципі в цій машині було змінено l' генератора, і після того, як він почав свої проблеми, але від того, що я знаю, зрештою вирішена, і він був джгут проводів, який йде на акпп зруйнований.....
    контролює і навіть ти, сивий машини cel' має дефект, який при натисканні або переміщенні джгут проводів акп пошкодження, дефекти..... і на приладовій панелі блимають всі марсі.
    якщо я поставив hw і sw, може бути, я щось для себе.... точно не пам'ятаю зараз, але мені здається, що e2p були різні між ecu і ecu b.....
    а манро, вважаю, що це не можливо те, що ви говорите.... так як не може керувати ecu один ряд.... там повинно бути, щоб змусити master і slave, бо не можуть змінюватися речі тільки на ecu тільки, наприклад, в autoadattamenti.... однак повинні бути рівними для обох ecu, повинен міркувати, як якщо б один, навіть якщо ecu отримують сигнали, тбр, 2 тбр по-різному, від 2 датчиків turbo по-різному, і ? всі два рази!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    знайшов! тепер я даю йому подивитися...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    ок, спасибі! я міг би postarli завтра, бо я їх забули в офісі. ви віддаєте перевагу один файл або всі три, окремо для кожного ecu?

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    а манро, вважаю, що це не можливо те, що ви говорите.... так як не може керувати ecu один ряд.... там повинно бути, щоб змусити master і slave, бо не можуть змінюватися речі тільки на ecu тільки, наприклад, в autoadattamenti.... однак повинні бути рівними для обох ecu, повинен міркувати, як якщо б один, навіть якщо ecu отримують сигнали, тбр, 2 тбр по-різному, від 2 датчиків turbo по-різному, і ? всі два рази!!
    насправді два екю спілкуються один з одним, як якщо б він був один, але в реальності? ми прекрасно знаємо, що є 2....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    з цієї несправність не рухався menneno стартером. з цієї клонованої частина, двигун, але не заводить.
    Не ? було зроблено жодної роботи на машині, якщо не те, що змінив датчик обертів, тому що думали, що. на діагностику машина не має інших помилок, якщо не те, що e2prom mannaggia....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    спробуйте читати e2p-ecu "хороших" і переписати його в ecu звертатися.....ви бачили коли-небудь...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    54
    вже зробили....я отримую божевільний..особливо тому, що я не маю чіткого бачення автомобіля...

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •