Привіт всім, як моя перша тема я хотів би запропонувати гарні rognazza, що я тягну вперед кілька днів.
Клієнт від місяця touareg 2004 5.0 v10 тримач casusa в ecu з ладу.
Я заявляю, що цей клієнт зробив навколо різних людей, які до кінця не вдалося, тому я знайшов ecu вже розібрали багато e2prom вже risaldate(я думаю, що, прочитавши файл для іммо).
Я відразу зрозумів, що той, хто намагався підштовхнути машину повністю ігнорується, що автомобіль має подвійний екю edc16u1, і він займався тільки на одній, переконаний, звичайно, що він лише один(бо раніше не виходило, розібрали).
Перше, що я зробив ? була в тому, що клонувати ecu з ладу, з іншого працює. З першим ecu орі не йшов memmeno стартером, з цієї клонованої ви, але я машини не заводився.
Я зробив діагностику за допомогою vcds, і я виявив, що на обох ебу мене з'являється помилка e2prom на них, а не MIL ON.
Тут і далі абсолютна темрява:
Проблема ? не знаю, що зробили люди до мене, але, перш за все, що вони вклали благословив e2prom.
Я спробував відкрити другий ecu і зробити резервну копію всього.
Я порівняв файли першої та другої ecu за допомогою циферблатного індикатора бінарних, і я помітив, що файли у ліжку вони всі однакові, за винятком змісту відповідних e2prom, а то вони зберігають той же n?шасі.
за допомогою програми я спробував видалити іммо для evitar проблеми, але нічого, все та ж помилка.
Сподіваюся, я тебе не навів сон, але мої питання наступні:
1)який? екю master і slave?
2)ecu повинні мати точно такі ж файли, або майстер повинен відрізнятися, що з раб?
3)проблема запуску лежить у файлі e2prom?
4) хтось із резервного копіювання відповідних ecu прочитати bdm?
5) існує файл з так званим "діва", що дозволяє мені привести в рух машини без урахування іммо і відмінність між master і slave?
Заздалегідь спасибі тим, хто буде знати, дайте мені відповідь, і вибачте, якщо я занадто захопився занадто