Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di panterargento
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215

Погляд мапу після видалення DPF

Всім привіт, карту на питання ? моя bravo 1.9 mjet 150cv hw578 sw510, як назва, я фізично видалені DPF і я хотів би свою думку, якщо пу? йти.
    Я заявляю, що я вже? написано, і, здається, йде досить добре, диму майже нульовий після 3500rpm, отже, прийнятно, і тоді я почав трохи вгору з кроком, тому що якщо я виходжу у мене проблеми вібрації з маховиком також низькі відсотки.
    Заздалегідь дякую.
    File Allegati Файл Вкладення
    Жити і не намагатися означає залишитися сумнівів, що якби зробив

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    два файлу, що введені дані не однієї машини.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    В сенсі не на цій же машині?
    В архіві c'? в грі та мод, і я просто спробував відкривати їх за допомогою titanium і кріпляться...
    Що не v

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    я теж не знаходжу нічого дивного в файл....
    у частині деяких карт, moddate, яким задавалися питанням в інший протектор, що зустріч у файлі mod....
    ви впевнені, що те, що ви зробили не пошкодити нічого??ви знаєте, що включає в себе обмежувач iq в залежності від temp дизель in bad dad це не так??
    потім я хотів запитати, якщо ті, mod 1cb946,1cbf0c,1cbf72 ви їх вчинили ви чи після ? у будь-якому випадку, якщо ви зроблені, ви до чого відносяться??
    в іншому, карта мені не дуже подобається...DW почнете moddare 2500 обертів...aldil? як збільшення, так і від карт на педалі ви можете, починаючи з moddare від 1500 оборотів.. в лім пара, ви робите ту ж помилку,якщо це так можна назвати,частини moddare від 3250 rpm...частин, а також до..пошук? не давати занадто кроком у районі 1750-2500rpm після цієї зоні, p? критика для turbo ви можете дати приріст більше, ніж ви віддаєте перевагу...лямбда-ти зробив усе, в 1,1...ти зробив журнал, щоб побачити, принаймні, ваш maf, в якому районі працюєте?
    для турбо мод, і сумнівна...від 125 мбар ви низькі і ви "ввв" 100 до високих там, де повинно бути навпаки...
    крім того, не додає прес-rail, але все одно встаєш, обмежувачі тиску....чому???
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Той limit, iq в залежності від температури дизель я віз moddare багато тут на форумі, але, чесно кажучи, не s? чи справді вони можуть викликати ушкодження, і у випадку, що може статися?
    3 адреси, все зробив "раз".
    Що стосується DW-учасник від 2500, чому? якщо початок від іп? нижче також низький процент (при + тести) мені вібрує маховик.
    Обмежувач крутного моменту партія від 2500 і не від 3250...
    В лямбда-все в 1 (що ? його стехиометрической), бачив, що я не підприємець? DPF, я не думаю, що діано проблеми.
    Я ще не робив журнал, maf бачу його з маси повітря вимірюється і мета? (я використовую multiecuscan) І про те, як повинні працювати в експлуатації, оптимальні?
    Для турбо я дав трохи більше? нижче, щоб отримати кращий відповідь, і менше algli високі, щоб не stressarlo теж.
    Обмежувачі rail я збільшені, щоб дати трохи свободи в залізничних ж, і останній не я збільшив, чому? однак, я думаю, буде поглинати потужність, а потім бачив дуже мало диму (майже нуль) я не відчував imporatante це зробити.
    Продуктивність пристойні, але не максимальний, і, проте, повторюю, дим на високих (після 3500rpm) ? майже нульовий.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    вибачте, насправді я на dekstops файл mod bravo з sw відрізняється і consfuso,решта в карті я не люблю турбо і обмежувач крутного моменту і збагачення ви можете зробити це і трохи більше prgressivo,карти лямбда слід перевірити, чи добре в діагностиці, як поводяться інші можете йти.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав panterargento Visualizza Messaggio
    Той limit, iq в залежності від температури дизель я віз moddare багато тут на форумі, але, чесно кажучи, не s? чи справді вони можуть викликати ушкодження, і у випадку, що може статися?
    3 адреси, все зробив "раз".
    Що стосується DW-учасник від 2500, чому? якщо початок від іп? нижче також низький процент (при + тести) мені вібрує маховик.
    Обмежувач крутного моменту партія від 2500 і не від 3250...
    В лямбда-все в 1 (що ? його стехиометрической), бачив, що я не підприємець? DPF, я не думаю, що діано проблеми.
    Я ще не робив журнал, maf бачу його з маси повітря вимірюється і мета? (я використовую multiecuscan) І про те, як повинні працювати в експлуатації, оптимальні?
    Для турбо я дав трохи більше? нижче, щоб отримати кращий відповідь, і менше algli високі, щоб не stressarlo теж.
    Обмежувачі rail я збільшені, щоб дати трохи свободи в залізничних ж, і останній не я збільшив, чому? однак, я думаю, буде поглинати потужність, а потім бачив дуже мало диму (майже нуль) я не відчував imporatante це зробити.
    Продуктивність пристойні, але не максимальний, і, проте, повторюю, дим на високих (після 3500rpm) ? майже нульовий.
    Rail я то добре, filino, зла не робить, впевнений, навіть у роботі, без перебільшення, очевидно!)
    В якому сенсі "поглинає влада" ???

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    Матьора
    Et
    48
    Повідомлення
    215
    Ок, спасибі x поради, але в конкретній діагностики лямбда, як я повинен налаштувати за допомогою multiecuscan?
    На даний момент обмежувач крутного моменту і збагачення залишити їх незмінними, у той час як для турбо краще, як у screen?
    Щиро, з турбо у мене завжди труднощі? зрозуміти, як це зробити...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    для турбо-і це краще, ніж раніше.

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга