Спочатку Написав
panterargento
Той limit, iq в залежності від температури дизель я віз moddare багато тут на форумі, але, чесно кажучи, не s? чи справді вони можуть викликати ушкодження, і у випадку, що може статися?
3 адреси, все зробив "раз".
Що стосується DW-учасник від 2500, чому? якщо початок від іп? нижче також низький процент (при + тести) мені вібрує маховик.
Обмежувач крутного моменту партія від 2500 і не від 3250...
В лямбда-все в 1 (що ? його стехиометрической), бачив, що я не підприємець? DPF, я не думаю, що діано проблеми.
Я ще не робив журнал, maf бачу його з маси повітря вимірюється і мета? (я використовую multiecuscan) І про те, як повинні працювати в експлуатації, оптимальні?
Для турбо я дав трохи більше? нижче, щоб отримати кращий відповідь, і менше algli високі, щоб не stressarlo теж.
Обмежувачі rail я збільшені, щоб дати трохи свободи в залізничних ж, і останній не я збільшив, чому? однак, я думаю, буде поглинати потужність, а потім бачив дуже мало диму (майже нуль) я не відчував imporatante це зробити.
Продуктивність пристойні, але не максимальний, і, проте, повторюю, дим на високих (після 3500rpm) ? майже нульовий.