Результати 1-7 з 7

Обговорення: почнемо з рад

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    4

почнемо з рад

ось і я
    тоді я хотів отримати якусь пораду... ми говоримо, я хотів би знати, яке обладнання я повинен мати, щоб зробити зі звичайної діагностики і скидання помилок, що обладнання буде служити замість читання / запису ебу, і як зробити clear до блоків управління, подушка безпеки...
    В електроніці дуже досвідчений, я знаю, читати дуже добре схеми і виконувати зварювальні точність і smd маючи все обладнання... я сумую програміст emprom.
    Ми чуємо поради рага... і став я хотів сказати вам, що я badget обмеженою бачив, що зараз не використовую матеріал для діяльності?... тільки встановивши, що автомобіль потрапив в аварію ? дратує витрачати більше 80 євро, щоб зробити clear ебу системи нпб коли з цих грошей мені вискочити 2 крила наприклад
    ще раз спасибі за готовність?!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    4
    ніякої рада?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    для діагностики вам порада, autocom і зробіть всі типи автомобілів, а якщо ви хочете витратити набагато менше і мати управління менше, ніж діагноз вам порада elm327.
    читання і запис ecu спасибі півник v2, з цим можна працювати як з послідовним, що в bdm, якщо ви хочете витратити набагато менше, то mpps v12, але з цим можна працювати тільки послідовний і деякі автомобілі не підтримуються.
    нпб зачекайте кілька порад для тих, хто там працює, не ? мій сектор

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    у монреалі
    Повідомлення
    58
    для безпеки, вам потрібна програма, яка тебе очищає файл або базу даних, файлів? готові, якщо вони знаходять багато навколо... і, звичайно, читати і писати eeprom або процесори, вам потрібен програміст...
    що стосується читання і запису ебу вам вже? відповів... я виберу, а на пір'ї... або kess..., що має функцію відновлення дуже гарна... і, нарешті, що стосується діагнозу... як вам? рекомендував, autocom ? pi? чим..., я вірю, що я використовую цю та texa я залишу зупиняється... чому? дуже пі? повільно...

Banned
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Катання
    Повідомлення
    146
    Я б в якості ради діагностики autocom, програміст eeprom, flash, віллем,півень, v2 шаблон і перейти тихий

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Якщо woi gichichiare ви можете взяти обладнання на два гроші, а за пару сотень євро ви можете зробити щось, але якщо woi працювати певним чином, вам знадобиться 2-3 діагнозу хороших офіцерів і актуальною програмістів, звичайно,**** llo як для мікро, що e2p, і гарне програмне забезпечення для видалення crasch вибір за тобою

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    135
    Як вам вже? сказав, autocom 2013 року йде дуже добре. Дозволяє увійти на масу автомобіля і зробити навіть діагноз на модулі, а це класичний двигун. Для групи vw я рекомендую vagcom, таким чином ви можете fareanche adattameti блоки управління, як confortcruscotto dysplay mmi etc etc . X prog гарний півень v2. В якості програмного забезпечення досить winols, і ви можете почати вивчати

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •