як змінити elm327, що f? істерики в can
для абонемента звертайтеся в лічку до admin msport
як змінити elm327, що f? істерики в can
для абонемента звертайтеся в лічку до admin msport
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 22-08-2012 09:47
Добрий день, а ? той же aregomento, що я б ставитися до ioo , purtroppocome новий передплатник, я не прав для читання файлів RAR.
Зокрема, я купив elm 327, але я не можу зрозуміти, де слід ввести, щоб читати idati мого ебу iaw 4wf magneti marelli ,
люб'язно, хто я puoindicare вказівки на який пін-код centrelina встановлюються контакти ?
заздалегідь спасибі
Fulvio
але ? зміна програмного забезпечення або обладнання, щоб зробити перемички на elm ???
Прошу вибачення nuovamene чому? система говорить мені, що я не маю прав для перегляду файлу jpg ? я повинен слюди заробити кредитів?
дякую
Fulvio
Конденсатори купити мають допуск змі, які варіюються від 5% до 10% , зараз не пам'ятаю, у продажу стандарт продав в ємність? у pf, але можна поставити паралельно і один на 470 pf з 100 pf.
Востаннє редагувалось коробочка; 15-11-2012 в 15:07
прошу ще раз вибачення не riusendo відкрити зображення, йду ідея : контакти 6 і 14 повинні йти з'єднані між собою і, в свою чергу, ill все йде, підключений до маси через резистор 100 hom і конденсатор 560 pf, які знаходяться паралельно один з одним, вірно ?
Востаннє редагувалось коробочка; 15-11-2012 в 15:05
Якщо ви йдете у магазин електроніки, конденсатори 560 picofarad легко знаходяться. Спочатку elm327 зазвичай на продаж в інтернеті, мають опір від 100 ом, який з'єднує між собою піни 6 і 14 (які потім будуть контакти, які підключаються до лінії can автомобіля). Потрібно прибрати це опір, а потім підключити окремо або pin 6 pin 14 на масу через резистор 100 ом і конденсатор 560 picofarad місць в ряд (один за одним). Я сподіваюся, що зрозуміло.