C'? хто-те, що я пу? допомогти з egr на цій машині? Я скину два panettoni але не ? досить і те що стосується fap c'? якийсь soft ? дуже добре, що виключіть управління fap.
Дякую
C'? хто-те, що я пу? допомогти з egr на цій машині? Я скину два panettoni але не ? досить і те що стосується fap c'? якийсь soft ? дуже добре, що виключіть управління fap.
Дякую
я знаю, що існує delta 190cv 1.9, 165cv 2.0, і 120cv 1.6, але 200cv дизель ніколи не чув....
підтверджую, це 190cv edc16c39.. пу? спокійно видалити DPF) і клапана рециркуляції Відпрацьованих газів..
Терпіння і чеснота сильних..
ви 190cv, 200 було дивно насправді....
слід зазначити втім, що це 1.9 mjet biturbo,в будь-якому випадку цей egr видалити, як ви робите на edc16 c39 завжди, а для dpf не знаю, якщо sw тріщини навколо вадино, на березі моря добре,якщо ви шукаєте на форумі ви знайдете все про те, що ви хочете, щоб зробити роботу.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
є дві класичні panettoni з edc16c39 на carsoft працює на цих ecu
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
Так, ви праві ? у 190cv, для? тільки panettoni з цим не добре, насправді вже? пробував, там повинен бути комутатор, а якщо хтось знає адреси.......
Додаю файл з egr off still working and dpf докази, поради добре прийнята
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 23:12
але ви зробили вручну цей файл??? по мені не вистачає деталей на око.... але ви шукали на форумі?? перебуваєте безумовно, рішення, і тоді будь-яке програмне забезпечення може зробити fiat![]()
Спасибі, хлопці
Проблема ? що у мене не вимоги, щоб побачити файли, але змінить? незабаром
Дякуємо за вашу допомогу
Я ще не можу дивитися файли, але короткі
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); до 25-10-2013 23:12
На даний момент автомобіль йде з цього файлу, який був оброблений з часом, c'? хто мені може сказати, якщо пу? йти?
Дякую