Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

видалення клапана egr iveco daily 3000 edc16c39

сьогодні зранку я пішов у майстерню якого він щодня 3000 edc16c39, помилка в діагнозі "p028b клапан метелик"
    така ж проблема у мене вирішена на ducato.... але на цьому не daily c'? до зупинити клапан, як метелик, що egr....
    хто-небудь є рішення блоку циліндрів???

вихідний файл, який я використовую ? ідентичні, це http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1360319965

спасибі тим, хто мені допоможе!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    у egr закривається, як на ducato
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    файл egr off відправлено через *****.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    я пробував також у порядку, msport але нічого не робити.... сьогодні у мене буде зроблено 20 випробувань.... максимум я зміг змусити її працювати від 84 до 100%.... але навіть видалення елементів управління nn залишається фіксованою на 100%

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    я пробував також у порядку, msport але нічого не робити.... сьогодні у мене буде зроблено 20 випробувань.... максимум я зміг змусити її працювати від 84 до 100%.... але навіть видалення елементів управління nn залишається фіксованою на 100%
    але яка проблема?
    у вас є контрольні лампи горять?
    якщо ви поясніть краще, може бути, вам вдасться щось зрозуміти,можливо, подивитися dtc.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    можливо, я не пояснив, ну на перший пост, в діагнозі у мене помилка "p028b дросельної заслінки", на 2300 ducato усуваючи необхідність управління клапан egr зависає клапан дросельної заслінки повністю відкриті, але ? в депресії.....
    на 3000 клапан вторинного потоку (метелик) ? електрична.
    в моєму випадку.... я зробила 12 тестів сьогодні вранці, перш ніж отримати файл egr off, (я вже пробував з рішенням розміщена програма), і нічого, з axone в діагнозі я всі значення, які рухаються.... якщо порту-нуль 2 panettoni клапан системи рециркуляції ог варіюється від 84% до 100%.... на мою думку, повинна залишатися твердої.... і заслінка продовжує працювати без проблем..... що ? дуже дивно.... не повинно бути абсолютно так.... завтра вранці пробую autocom, і я бачу, що говорить мені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    проблема risoto..... файл, який я зробив.... було добре..... проблема ? що в діагностиці і раніше дають відсоток діафрагми, клапана, чому ? теоретичних розрахунках, що робить ecu, якщо відключаю трубку, не всмоктує майже нічого

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Qindi з egr off метелик не працює більше?
    І не ? замінити? Герцогство від іншої помилки я не пам'ятаю точно, завтра контроль

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    48
    вибачте, якщо я виступаю, але хтось з вас пробував коли-небудь відключити EGR на пежо ( тип, модель Fiat Ducato ) об'єм двигуна 2.200 з ебу двигуна visteon ? я не вмів в бд не програміст

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    82
    Citazione Спочатку Написав Peppino Visualizza Messaggio
    вибачте, якщо я виступаю, але хтось з вас пробував коли-небудь відключити EGR на пежо ( тип, модель Fiat Ducato ) об'єм двигуна 2.200 з ебу двигуна visteon ? я не вмів в бд не програміст

привіт, я ви. його потрібно використовувати півник 2 в школі.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •