Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 31

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61

відміну від файлу ecm2001 і ecm titanium

Привіт, хлопці, як назву я не можу пояснити, як ніколи, якщо змінюється файл з ecm2001, і тоді я врятуюся, якщо я йду на властивості? файлу мені, як MPEG файл, якщо роблю те ж саме і з Titanium 1.61 мені його зберегти у вигляді простого файлу cio? формат, який я не знаю. Тепер, оскільки, коли я титан 1.49 мене і сталося те ж, що і я заблокував ебу в моїй машині, щоб розблокувати її були cacchi) хоча зараз у мене titanium 1.61 які, чесно кажучи, мені дуже подобається своєю графікою і комфорт? роботи не використовую і продовжую використовувати ecm2001. Як взагалі, ніж різниця форматі file???????????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    не має значення, якщо ви хочете побачити його в розширення mpeg перейменуйте його просто в .mod а також можна завантажити як зберегти titanium не блокує нічого, з цієї точки зору.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    ти заблокований, тому що сніданок не розкішний у вас використовується версія 1.49 незалежно від того, що розширення зять приходив файл, якщо стосовно файлів і перейти в районах змінені, ви зрозумієте, що є зони, що vdcchio titanium поправками в разі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    на жаль, файл під увагу, я видалив його, побоюючись, що той riadoperassi, і я не можу перевірити цю проблему. У будь-якому випадку, є одна річ, яка мене залишає з дихання на шиї, як ніколи на головному екрані в нижній частині titanium, де ce писав checksam мене не йде нічого, на практиці фону панелі і сірий???????

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Також залежить від версії, який має titanium 1.61
    деякі, які працюють у мережі, не мають розрахунку cecksum
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    я думаю, що ваша проблема як cks але ви пробували те, щоб відновити вихідний файл.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    вибачте, але giarras раніше писав, що, щоб побачити його в mpeg я повинен перейменувати його в режим, що означає, що я повинен зробити, точно??????????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    Citazione Спочатку Написав ago27 Visualizza Messaggio
    вибачте, але giarras раніше писав, що, щоб побачити його в mpeg я повинен перейменувати його в режим, що означає, що я повинен зробити, точно??????????
    те, що ви сказали ? що ви вийшли в дивному форматі.....правда?
    тоді зроби тест, отримати файл випадку .ori перейменуйте його .мод і подивитися, що ? як я сказав, тоді, якщо ваш титан і в комплекті з все cecksum просто, що ви робите контролю cecksum і збереже як x магія його файл sar? у врятованих .mod pero, я повторюю вам, якщо cecksum ? правильно, не має значення, формат ви можете написати те ж саме

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    prov. Барі
    Повідомлення
    61
    не, і що потрібно змінити що-небудь у налаштуваннях ecm tit. потім я помітив, що з іншого файлу в інший автомобіль, я вийшов з кімнати....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di sno74
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    641
    по мені ? марно витрачати час, якщо у вас файл, ви не можете зрозуміти, то, що ? успіх наступного збережені у файл, а потім статтю читати, ви побачите, що хтось вам допомагає або змініть один і статтю читати cos? ми можемо aiutare...........також, якщо екран titanium, що, по-твоєму, не слід vediamo.........

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •