Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    97

шукаю файл ori 1.4 multiair 135cv marelli

привіт, як назва
    шукаю файл ori fiat punto 2012 року, з об'ємом двигуна 1.4 multiair 135cv marelli

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    привіт biros ви шукаєте будь-який файл або у вас HW і SW вкажете??
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    97
    привіт спасибі що прийшли

проблема ? це я mpps v13, але я не можу зробити l ідентифікація ecu, чому? машина не ? є в пам'яті
    таким чином, я не знаю, що сказати, що hw і sw, знаю тільки, що ? версія 135 к. multiair magneti marelli бош(tjet)
    для curiosit? я пішов, щоб бачити ,(тут на форумі)групи fiat і інші моделі, які збирають цей двигун, але як для альфа, що кидає вас ? тільки моделі з 170 л. с. multiair
    інші tjet і bosch

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав biros Visualizza Messaggio
    привіт спасибі що прийшли

проблема ? це я mpps v13, але я не можу зробити l ідентифікація ecu, чому? машина не ? є в пам'яті
    таким чином, я не знаю, що сказати, що hw і sw, знаю тільки, що ? версія 135 к. multiair magneti marelli бош(tjet)
    для curiosit? я пішов, щоб бачити ,(тут на форумі)групи fiat і інші моделі, які збирають цей двигун, але як для альфа, що кидає вас ? тільки моделі з 170 л. с. multiair
    інші tjet і bosch
    якщо ви не можете навіть зробити дані ecu, що ж ти робиш файлу, його можна тільки дивитися, звичайно, не писати, спочатку приготуйте інтерфейс, який має свій автомобіль в базі даних, а потім рухатися вперед з даних впевнені.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    97
    ок, а поки тут я даю вам причина,спасибі
    але якою б інтерфейс ?чому? тут також як і для файлів орі мені ніхто не може дати точну відповідь, але буде блукати в небуття

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав biros Visualizza Messaggio
    ок, а поки тут я даю вам причина,спасибі
    але якою б інтерфейс ?чому? тут також як і для файлів орі мені ніхто не може дати точну відповідь, але буде блукати в небуття
    вибачте, biros, але я думаю, що тут не блукати нічого, ти просив файл, і не знаєте номера sw і hw тому важко passartelo, мені не здається, що ти б запитав, на якій інтерфейс її, цю машину, і як тільки ти запитав мунро дав вам перший порада друга, то даю тобі я, хоча не впевнений, тому що я не пк, роботи зі мною, але я вважаю, що з gallo 2 v53 в j-tag ти можеш зробити це.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у kessv2 або k-tag повинен зробити його своїми руками...то для? спробуйте відчути себе хлопчики більш досвідчений, ніж я.....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    97
    ок, спасибі
    тоді, перш ніж купити півень 2 v53
    ce, що ніхто не може? підтвердити, що з галло-ви тому такий блок, ви знаєте, я б не витрачати і не робити, то нічого
    ви знаєте, скажи мені, куди варто його купувати?
    ще раз спасибі всім за відповіді

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •