Результати 1-9 з 9
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133

Блок Управління Рульової Колонки Audi A6

Привіт всім
    Для кого-то ? довелося замінити блок управління рульової колонки блокує рульове керування Audi?
    У мене є проблема я взяв від бійні, чому? цієї ori іноді зависає, але я не працює ви знаєте, миха, якщо пу? або, якщо він повинен бути налаштований на автомобілі?

Велике спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    66
    я б не сказав, na*******,але я йду ricodificata в centarlina

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    351
    Citazione Спочатку Написав cristianbomberos Visualizza Messaggio
    Привіт всім
    Для кого-то ? довелося замінити блок управління рульової колонки блокує рульове керування Audi?
    У мене є проблема я взяв від бійні, чому? цієї ori іноді зависає, але я не працює ви знаєте, миха, якщо пу? або, якщо він повинен бути налаштований на автомобілі?

Велике спасибі всім
    привіт, якщо ? одно також і в passat процедура ? трохи складна ,як те, що ебу від типу іммобілайзер.потім, коли ви купите нову, у вас є можливість включити лише один раз картину, потрібно увійти в діагностиці і перекласти його, якщо включити і вимкнути, другий раз не йде ще чи інакше з тим, що ви взяли від бійні, ви можете спробувати пройти внутрішню пам'ять від однієї частини до іншої, але не можу сказати, що монтує і можна

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    37
    але діагноз, який дає помилку?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    133
    У діагностиці мені про помилку, іммобілайзер сигнал відсутній,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Хто-небудь знає процедуру, щоб виключити рульового управління на audi a6 4f? автомобіль не висвітлює картину, отже, не взаємодіє з vag, я знаю, що c'? процедура, щоб зробити це отримати доступ і видалити помилки, то він приводить в рух і відривається від ебу блокування рульового колеса cos? не працює більше? і не ламається.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    Привіт, можливо c? щось не так, діагностика материнської дозволяє ввести в діагностиці immobbilizzatore і розблокувати роботу, то у вас завжди потребує? замінити його, якщо ви берете його використовував закони мікро-і копіюєте його , але якщо ви берете новий повинен бути на всі процедури ? дуже складний.......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    У іммо на цих авто має бути на картині, тому я думаю, буде тільки знайти спосіб саморобна харчової картину і поставити діагноз, чому? з картини так і не виходить навіть на діагностику ecu двигуна ne...я читав, що він робить, але я не знаю процедури.
    Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    143
    Я роблю так, навіть якщо ключ не повертається протягом діагнозу з brain bee in key less.перед входом в діагностиці включити 4 стрілки, а також команди дальнім світлом .продовжує зліпити, поки ви входите в діагностиці раз вступив в ddiagnosi зітріть помилки і автоматично вважаєте, ill clak розблокування де рульового управління.грі і зробив .

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •