-
Проблеми з клапанами з авто, gpl/метан
Я відкриваю цей опитування, щоб дізнатися, хто з вас має або не мав проблем у клапанах з допомогою авто природного газу/скрапленого газу (перетворена після покупки). У разі, якщо не було проблем, які заходи прийняв. Дякую
-
привіт CarloAv я працюю в майстерні, уповноваженої фіат і автомобілів з системою lpg бачу кожен день, а метан не тому, що вони на сардинії і тут nn існує, метану для автомобілів. проблеми pi? часте засмічення форсунок і легких ...в результаті масляниста речовина, яка стає своєрідною коричневою карамелі збираєтеся зіпсувати всю систему. для вирішення цієї проблеми зазвичай миє все коригувати легенів з комплектом aposito, який містить всі мембрани і прокладки, у тому числі,очистка форсунок з ванною ультразвукової та заміни фільтра . іноді форсунки nn збереженні і повинні бути замінені,вартість становить 60 євро. що стосується клапанів я ? довелося тільки на nissan note з системою gpl landi renzo, встановлений з заводу . клапани спалені, і сідла клапанів, зруйнованих ... машини був близько 80000 км з ремонту? сідла клапанів і клапани, які були встановлені з іншого матеріалу ... а я кажу вам, що матеріал... я ? сказали, apositamente для автомобілів з газовою установкою. я можу тобі дати іншу інформацію. навантаження на шасі фіат, каталог запчастин-оригінальний , код клапанів змінюється на автомобіль з газовою установкою, це означає, що fiat, які виходять із заводу з газовою установкою мають клапани відрізняються від fiat однакових без системи.сподіваюся, що це допомогло з повагою
-
Дякую за роз'яснення, так що у вашому випадку, якщо клапани в системах, що працюють на газі, являють собою проблему, яка виникає рідко, вірно?
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
Привіт всім, проблема народжується від температури, викликана gpl pi? високою бензин, сідел клапанів призначені для використання паливо бензин без свинцю, багато виробників автомобілів вирішили для маневру торгових надавати автомобілів з системою gpl мало, враховуючи, що автомобілі були сумісні з допомогою цього палива, але не ідеально підходять, рішення полягає в заміні сідел клапанів і нові клапани повинні бути якості? аналогічні або вище all' оригінальне обладнання. Кілька двигунів не вимагають такого оновлення бачив, як якість? з використовуваних матеріалів.
-
я згоден з пристрасть двигунів, Багато виробників не враховують, як Снд працює всередині двигуна, я працюю в майстерні, уповноваженої Fiat і гарантійне обслуговування на автомобілях, що працюють на зрідженому газі, що гірський завод були численні бруд на инжекторах, на щастя, ще не до клапанів, для? з інжекторів вона стає гумової, щоб поміститися двигун gpl, не ? це не просто, крім того, що, коли вони починають їсти з км, що клапани починають втрачати р? з холодної я все майстерні
-
З моїх частин працюють багато panda 4x4 старі серії, то є версія з двигуном Fire 1000 в карбюратор, для більшої обладнані системою lpg. Можу вас запевнити, що на старих двигунах не має яких-небудь проблем, клапанів і сідел.
На деяких у мене встановлений двигун 1.2 місце і підтверджую, що навіть з цієї модифікації мали такої проблеми. Ймовірно, все це ? підключений також до систем навколишнього середовища і різних каталізаторів, які підвищують температуру горіння набагато більше? високі, ніж старі системи.
-
Тому я укладаю, що знявши кішки або замінивши їх кішки менше блокатори частково вирішує проблему, вірно?
-
На мій погляд, залежить у вирішальний якість? матеріалів, використовуваних в даний час.. не ясно, як двигуни старі і не призначені для снд робить digeriscano краще сучасних авто з заводу встановлено на заводі.. механічні проблеми зносу невідомих близько десяти років тому, але тепер вони повертаються (клапанів і сідел, ovalizzazione циліндрів..) всі викликані матеріалів, обчислюються x тривати правильний, трохи..
-
а я на ці двигуни li, система gpl непрямі ін'єкції, оскільки ставлять форсунки безпосередньо на впускний заслінки іноді мені доводилося проколювати або спилювати місце повітря для мінімальної, в іншому випадку ви погашені
-
повністю згоден з multibravo
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму