Результати 1-3 з 3
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108

Карту двигун, DUCATO 3000 160hp

Всім привіт.
    Мій сусід взяв кілька днів тому rv з двигуна Fiat Ducato 3000mj 160hp.
    Попередній власник поставив зіставити деякий час тому, і дав йому компакт-диск з вихідного файлу і карта завантажена.
    Він зробив пі? все, щоб закрити EGR, що викликало кілька аварій, двигун, не так багато, щоб мати велику потужність.
    Я бачу, а кілька змін у цій області на файл, якщо не помиляюся.
    В середині, здається, добре (не все ще намагався недалеко, якщо чесно) і карту я, здається, "справедливої", без перебільшень.
    Не знаючи? цей мотор, цікава думка колег :
    - EGR ? правильно закритий ?
    - У цілому є "помилки" кричущі ?

Спасибі !
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    карту, як кроком, навіть якщо завищені можете йти,egr сара була зроблена з якоюсь sw provabile, що функції, але для мене ви по-різному,для інших не вистачає іншої карти,карти і однодумців немає, і карту, яка буде дорівнює її спорідненої provabilmente також зробили копію кроком на карти і однодумців, не знаючи, як перевірити, зберегли і ось на бійню.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Повідомлення
    108
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    карту, як кроком, навіть якщо завищені можете йти,egr сара була зроблена з якоюсь sw provabile, що функції, але для мене ви по-різному,для інших не вистачає іншої карти,карти і однодумців немає, і карту, яка буде дорівнює її спорідненої provabilmente також зробили копію кроком на карти і однодумців, не знаючи, як перевірити, зберегли і ось на бійню.
    Дякую за відповідь.
    Буквально вчора ми намагалися повернути золото і знову це йде значно більше? і без проблем.
    Майже до нуля дим, котить добре, і зараз без проблем.
    Тому що я не знаю цей двигун я залишаю cos?, мій друг ? pi? ви задоволені, чекаємо коли буде? в горах з campere для інших влучень.
    Для виступу однодумців (я думаю, ви повідомите на обмежувачі крутного моменту) залишають подив навіть мене, але, як на мене, є карти різного типу між собою, що ECM викликає все таким чином.
    Кроком, здається, збігаються між картами ми говоримо, що "один на одного", а не зроблені справи. По мені, "кухар" (сказав, в лапках...) використовував логіку, може бути, неправильно, але, ймовірно, залишаючи його "школа".
    Наскільки мені відомо, в сша все інше програмне забезпечення для зміни, я бачив суттєві концептуальні відмінності навіть у карті для бензинових двигунів,...
    Знову дякую !

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •