Добрий день!
вчора я ? вхід в майстерню Ford Focus 1.6 2007 року 90cv EDC16C34.
Клієнт має проблеми з клапаном EGR ? пішла в електричній частині, і каже мені, що більш замінити його хоче, що втручалася в ECU, щоб уникнути проблеми, ви riproponga. Враховуючи, що в даний час необхідно вирішувати за рахунок клапана новий не хоче зробити відображення блоку управління, але тільки простим закриттям EGR, то надалі ми будемо робити "полегшена" карт.
Вимкніть ебу його відкриваю і кладу під BDM, щоб прочитати повний (Flash + E2PROM), але з причини, мені досі невідомо мій BDM відмовляється читати її коли я намагаюся з MPPS, що спокійно читає мені файл.
Я міняю карту нарахування файл в ECU запуск авто і все ок, за 5 хвилин дороги після цього? машина обмеженою 3100 обертів приблизно і помилка P1187 "Помилка вибору варіанта" активний.
Враховуючи, що ця проблема сталося з Citroen C4 Picasso деякий час, перш ніж, і я вирішив переписувати E2PROM оригінал, я намагався riscrivergli форсунок, щоб побачити, якщо проблема є, але ніхто не інструмент (OPUS, Texa, BrainBee, Launch), я можу написати inettori.
З цією проблемою я поставив ебу під BDM і тепер читає і пише спокійно (таємниці).
Я пробував шукати навколо дамп в BDM, що ебу, але потім я запитав (питання нуб, звичайно), якщо я ставлю E2PROM в цьому ебу не втрачаю кодування CODE???
Наводжу нижче дані ебу, файл ORI-ліжко з MPPS і файл E2PROM ліжко з BDM після проблеми.
Я сподіваюся, що хтось зможе мені допомогти.
focus 1.6 1037386985 0281011701 - ford HW 9643626080 SW 500B050203